Love & Reality

Dennis van de Water verleider in Temptation Island: Love or Leave

Dennis van de Water is in Temptation Island: Love or Leave als verleider te zien, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Dennis van de Water in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Dennis is model en male entertainer

De 25-jarige Dennis van de Water uit ‘s-Gravenzande werkt als personal trainer, model en male entertainer. Hij kan dus als geen ander dames het hoofd gek te krijgen met zijn knappe kop en afgetrainde lichaam.

Helpende hand bieden

Hij hoopt een helpende hand te kunnen bieden aan stellen die hun liefde willen testen, maar als hij de ware liefde tegen komt, is dat natuurlijk ook hartstikke welkom. Zijn voorkeur gaat doorgaans uit naar vrouwen met donker haar en donkere ogen. ‘Een beetje Latina, maar niet te nep’, omschrijft hij het op zijn profiel bij RTL.

Zijn motto luidt ‘Busy working on being better than I was’. Als het aan Dennis van de Water zelf ligt is die betere versie van hemzelf dus met een leuke vrouw aan zijn zijde. Gaat hij die scoren op Temptation Island: Love or Leave?