Love & Reality

Denise Ray Delgado en Marco Sleeswijk in Temptation Island: Love or Leave

Denise Ray Delgado en Marco Sleeswijk doen mee aan Temptation Island: Love or Leave. Ze hebben al ruim 3.5 jaar een relatie, maar de laatste tijd verloopt het allemaal wat minder vlotjes tussen de twee.

Denise Ray Delgado en Marco Sleeswijk in Temptation Island: Love or Leave

Denise Ray Delgado (31) is al bijna vier jaar samen met de twee jaar jongere Marco Sleeswijk. De twee ontmoetten elkaar in de sportschool en wonen inmiddels al een flinke tijd samen, in Capelle aan den IJssel. Helaas gaat het de laatste tijd ietsje minder, want na een vakantie met zijn beste vriend op partyeiland Mallorca is het vlammetje voor zijn Denise bij Marco enigszins bekoeld.

Denise vertrouwt Marco niet helemaal meer

Een leven terug als vrijgezel sprak hem namelijk wel aan. En dat zorgt logischerwijs voor de nodige onzekerheid en wanvertrouwen bij Denise. In Temptation Island: Love or Leave wil Marco er achter gaan komen wat hij nou écht wil, en wil Denise op haar beurt uitzoeken of ze haar vriend eigenlijk nog wel helemaal kan vertrouwen.

Denise en Marco uit Temptation Island werken in de muziekwereld

Denise Ray Delgado en Marco Sleeswijk zijn beiden actief in de muziekwereld. Denise als zangeres, Marco als producer. Daarnaast werkt eerstgenoemde ook nog als als redacteur voor een contentcreatiebureau (ze is al ingehuurd door partijen als het Algemeen Dagblad, Het Parool, BN/De Stem en de Erasmus Universiteit) en is Marco in te huren als stuntman. Wij zijn alvast razend benieuwd wat voor stunts hij allemaal op Temptation Island: Love or Leave uit gaat halen!