Love & Reality

Daniëlle Koppers verleidster in Temptation Island VIPS

Daniëlle Koppers is in Temptation Island VIPS één van de knappe verleidsters. Zij hoopt Quentin, Fabrizio, Thomas of Damian zover te krijgen dat ze hun vriendin voor eventjes vergeten.

Daniëlle Koppers in Temptation Island VIPS

Daniëlle Koppers is geboren en getogen in Rotterdam, maar woont tegenwoordig in Amsterdam. In de hoofdstad werkt ze tegenwoordig als zelfstandig voedingsconsulente. Bovendien klust de 26-jarige beauty steeds meer bij als actrice en model.

Haar vlogs over gezond eten stopten, waarmee ze nog niet al te veel abonnees vergaarde, tien maanden geleden, maar mogelijk kan haar deelname aan Temptation Island VIPS een nieuwe boost geven.

Daniëlle Koppers in De Bachelor

Temptation Island VIPS wordt overigens niet het debuut op televisie voor Daniëlle. De knappe brunette deed namelijk al eens mee aan het datingprogramma De Bachelor, op Net 5. Daarin gaan vrijgezellen op zoek naar hun ware liefde.

Net 5 schreef destijds over haar: ‘Daniëlle is op zoek naar een man met een bewust toekomstplan en een goed verzorgd uiterlijk. Ze vindt het een uitdaging om eens moeite te doen voor een man. Ze wil haar versiertrucs in de strijd gooien om hem voor zich te winnen, want meestal wordt zij versierd.’

Daniëlle trof de ware liefde niet en gaat nu voor lust

Daniëlle vond die echter niet, en derhalve verschijnt ze nu maar als verleidster op RTL. Ze wordt voorgesteld: ‘Danielle zegt alles wat ze wil en schaamt zich niet zo snel. Verder is ze erg competitief, zelfverzekerd en een tikkeltje onhandig.’

In De Bachelor boekte Daniëlle dus niet gelijk succes. In Temptation Island VIPS zal ze eens niét op zoek zijn naar de ware liefde, maar hoopt ze Quentin, Fabrizio, Thomas of Damian wel het hoofd dol te kunnen krijgen!