Love & Reality

Daniël van Pienbroek deelnemer aan Love Island

Daniël van Pienbroek is een van de knappe mannen in Love Island seizoen 2. Hij is dan wel de jongste van alle originals, maar toch al helemaal klaar voor een serieuze relatie. Die hoopt de blonde hunk in de villa op Grand Canaria te gaan vinden.

Daniël van Pienbroek in Love Island

Het zal je gezien zijn looks niet verrassen dat Daniël van Pienbroek werkt als model. Hij is naar eigen zeggen geïnteresseerd in lifestyle en reizen. Op zijn Instagram zien we dan ook foto’s vanuit een flink aantal landen, waaronder Amerika (Miami, Florida).

Love Island-Daniël is ongeneeslijk ziek

Tijdens Love Island vertelde Daniël openhartig over de ziekte waar hij aan lijdt: taaislijmziekte. “Ik zeg altijd: ‘Ik word net zo oud als iedereen’, maar ik moet wel realistisch blijven. De meesten worden maar 40 jaar, maximaal. En kinderen krijgen kan niet, want ik ben onvruchtbaar.”

“De meesten hebben op hun 25e al een longtransplantatie gehad, maar omdat ik nog zo fit ben zie ik dat in de komende jaren bij mij nog niet gebeuren.”

Daniël van Pienbroek model

Verder is Daniël maar liefst zes dagen in de week te vinden in de sportschool. Het verklaart gelijk zijn imposante wasbordje, die hij maar al te graag laat zien op zijn modellenfoto’s.

Er komen logischerwijs met enige regelmaat dames naar hem toe om personal training tips te vragen.

Daniël behandelt zijn meisje als een prinses

Op Love Island hoopt Daniël diegene tegen te komen waar hij al zo lang naar op zoek is: zijn ware liefde. De blonde spierbundel belooft alvast dat hij haar ‘als een prinsesje zal behandelen’, al moet je wel het hoge tempo waarop hij leeft aankunnen: hij leeft namelijk in de zesde versnelling.

Ondanks zijn nog prille leeftijd is Daniël al erg volwassen, en dus helemaal klaar voor de liefde. Die hoopt hij op Love Island tegen het lijf te gaan lopen!