Love & Reality

Cleo en Antonio als extra koppel in Temptation Island: Love or Leave

Cleo en Antonio vormen in Temptation Island: Love or Leave het extra vijfde koppel. Zij kwamen in aflevering 6 van de ultieme relatietest als vervangers van Linde en Jan-Sietse, die even daarvoor samen waren vertrokken via de Swing of Love.

Cleo en Antonio vervangen Linde en Jan-Sietse

In de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave die gisteren op Videoland verscheen, zagen we dat Linde en Jan-Sietse beiden plaatsnamen op de Swing of Love. Omdat zij hun vragen beantwoord hebben (ze zijn de ware voor elkaar), besloten ze hun koffers te pakken en te vertrekken.

Cleo en Antonio extra koppel in Temptation Island: Love or Leave

Cleo en Antonio gaan hun relatie aan de ultieme test onderwerpen. Op Instagram heten zij @cleoxevie en @antoniohoorn. Ze hebben al zeker een jaar een relatie, en Cleo heeft een super schattig hondje. De 21-jarige beauty komt uit Duiven werkt als ouderenverzorgster. Haar drie jaar oudere vriend Antonio, geboren in Hoorn, is ZZP’er en stratenmaker. Tijdens hun eerste date sloeg de vonk gelijk over, sindsdien zijn ze niet meer bij elkaar weg te slaan. Toch vinden ze het beiden lastig om elkaar helemaal te vertrouwen, en dat is ook waarom ze nu meedoen aan Temptation Island: Love or Leave.

Ultieme relatietest

Antonio geeft aan dat hij wil achterhalen of Cleo nou écht de ware voor hem is, en andersom. “Daarna kunnen we eventueel onze toekomstplannen voort gaan zetten”, vult zijn vriendin aan. Ze doelt daarmee op samenwonen en een gezinnetje stichten. “Maar in het verleden zijn er wel dingetjes gebeurd waardoor het vertrouwen is aangetast.” Antonio erkent: “Ik ging wel eens dingen stiekem doen, waarvan zij niet wist. Stappen en zo.” Cleo zelf gaat ook niet vrijuit, want zij heeft wel eens stiekem contact gehad met andere jongens.

Cleo en Antonio hebben vertrouwensproblemen

Als resultaat ervan hebben Cleo en Antonio afgesproken dat ze alleen op stap gaan als dat samen is; niet zonder elkaar. Want als Cleo de deur uit is slaat de jaloezie en drang naar controle toe bij haar lover, die daarbij niet schuwt om ‘constant te bellen, appen en haar locatie te checken’. Het wordt voor hem dan ook nog een hels karwei om Cleo zonder enige controle los te laten in een villa vol bloedmooie singles. Sterkte en succes op Temptation Island: Love or Leave, Cleo en Antonio!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ℰ | (@cleoxevie)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)