Love & Reality

Christian ‘Chris’ Candelaria en Angela Liridona in Temptation Island

Christian ‘Chris’ Candelaria en Angela Liridona vormen in Temptation Island 2020 één van de koppels. Zij werden, tot ieders verbazing, als vijfde en laatste setje ‘gelekt’ door Team Tempa en durven de ultieme relatietest aan te gaan.

Chris Candelaria en Angela Liridona in Temptation Island

Christian Candelaria is geboren in Laoag, op de Filipijnen. Als kind verhuisde hij echter al naar Europa en tegenwoordig woont hij in Willebroek, in België. Chris volgde een opleiding op de Kunsthumaniora en daarna op de Universiteit van Antwerpen.

Tegenwoordig werkt Chris als development operations engineer. Het liefst steekt hij zijn tijd echter in reizen, lekker eten en dansen. Dat laatste doet hij ook regelmatig samen met zijn vriendin Angela.

Chris en Angela uit Temptation Island dansen

Angela is bio-ingenieur (doctoraat) en danslerares. Ze is woonachtig in Antwerpen, maar is er net als vriend Chris niet vies van om de koffers in te pakken en België een tijdje helemaal achter zich te laten. We zien kiekjes vanuit onder meer Amerika, Italië, Denemarken, Turkije, Kaapverdië, Marokko en Japan.

Chris en Angela zijn al minimaal sinds 2011 samen, want van zover dateert de eerste liefdesfoto samen. Helaas voor hen geeft dat in Temptation Island geen enkele garantie: zijn ze in staat zich een weg door de verleiding te dansen?