Love & Reality

Cheyenne De Vos verleidster in Temptation Island 2020

Cheyenne De Vos behoort tot de acht verleidsters in Temptation Island 2020. De deelnemende heren moeten goed op hun hoede zijn, want deze sluwe beauty is op oorlogspad.

Cheyenne De Vos verleidster Temptation Island 2020

De 22-jarige Cheyenne De Vos zag voor het eerst het levenslicht in Eine en woont tegenwoordig in Oudenaarde, in België. Ze is kapster van beroep, maar nog leuker vindt ze het om achter de mannen aan te zitten.

Mede dankzij haar zwoele blik en sexy dansmoves verloopt dat dikwijls zeer succesvol. Dat ze erg veel tijd steekt in haar kapsel, nagels en lichaam (Cheyenne zit zeer regelmatig in de sportschool) zal ongetwijfeld ook helpen.

Verleidster Cheyenne uit Temptation Island is kapster

In gesprek met de krant Het Laatste Nieuws benadrukte Cheyenne al eens dat ze vol goede moed aan de slag ging op Temptation Island. “Ik heb geen schrik voor de reacties. Weet je dat mijn moeder me overtuigd heeft om hieraan deel te nemen?”

Hoe dan ook zal Chey, zoals haar vriendinnen haar noemen, alles op alles gaan zetten om Zach, Karim, Chris, Arda en/of Gianni volledig om haar vingers te wikkelen. Wij zijn alvast razend benieuwd naar Cheyenne!