Love & Reality

Chester Busselaar kandidaat in The Bachelorette met Gaby Blaaser

Chester Busselaar is te zien in The Bachelorette, de Videoland-serie waarin actrice Gaby Blaaser op zoek gaat naar de ware liefde. Chester maakte vanaf zijn entree, als tweede van de in totaal achttien heren, gelijk een goede indruk.

Chester Busselaar in The Bachelorette

“Ik zie je kijken: wat is dat nou weer voor gekke pinda?” Dat waren de eerste woorden van de 25-jarige Chester Busselaar, kapper van beroep. Na afloop van de eerste kennismaking vertelt hij dat hij ‘had gehoopt dat het beter zou gaan, maar dat hij door de zenuwen alleen maar stommiteiten uit zijn mond kreeg’. Toch was Gaby Blaaser juist positief over hem.

Enthousiaste Chester werkt als kapper

In een vrouw zoekt Chester in ieder geval spontaniteit. “Ik hou niet van zoutzakken. Ik wil iemand die net zo lekker praat als ik, en ook over alles aan kan praten. Ik schop heel erg tegen de wereld aan: ik wil iemand die met mij mee schopt. En als de wereld terug schopt, moet diegene mij opvangen. De Bonnie voor deze Clyde”, lacht hij.

Gaby noemt Chester in ieder geval ‘vrolijk en super enthousiast’. “Misschien wel iets té, want ik dacht: wow, heftig. Maar hij deed wel iets met mij, omdat ik het heel aandoenlijk vond.” Dat klinkt alvast veelbelovend. Wij zijn razend benieuwd of Chester er uiteindelijk vandoor weet te gaan met het hart van de bachelorette!