Love & Reality

BREAKING! Temptation Island razendsnel op Videoland

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is door RTL aangekondigd. De opnames zijn al enige tijd geleden afgerond, die in Spanje hadden plaatsgevonden. Nu is de startmaand uitgelekt. Vanaf augustus zal het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love of Leave te zien zijn op Videoand. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt, al is een aardige schatting te maken.

Startdatum is te gokken

Eind augustus ligt het meest in de lijn der verwachting, omdat de zomervakantie dan is afgerond. Donderdag 26 augustus dan ook de datum waar wij op inzetten, waarbij mogelijk er gelijk twee afleveringen verschijnen. Dit seizoen is naast Monica Geuze een nieuwe presentator. Kai Gorgels is vervangen, omdat hij tegelijkertijd de opnames moest doen voor Expeditie Robinson. Hij wordt vervangen door Viktor Verhulst.

Meeste deelnemers zijn al bekend

De koppels en de singles zijn niet niet bekendgemaakt, maar de afgelopen periode zijn ze eigenlijk wel allemaal al uitgelekt. De vier koppels zijn door Edwin Winkels op de gevoelige plaat gelegd, waardoor deze namen snel bekend waren. Inmiddels zijn nagenoeg alle singles ook bekend.

Niets missen van Temptation Island? Volg de Temptation Island-pagina op Facebook!