Love & Reality
Kevin en Briony Lang Leve de Liefde

Barbie niet gewenst in Lang Leve de Liefde: “Mijn hond niet eens overheen laten”

Waar Cora en Wouter snel klaar zijn in Lang Leve de Liefde, is dat bij Kevin en Briony heel anders. Sterker nog, hij laat zijn moeder al langskomen om Briony te keuren. Nieuw zijn Pieter en Melisa.

Afstand blijft groot

Viel maandag de discussie over kleding al snel dood, het gaat een stuk gemakkelijker tussen de twee als het over andere zaken gaat. Samen in bed slapen vindt Cora geen enkel probleem. En Wouter heeft nog nooit een echte date gehad, het enige dat bij hem nodig is om er doorheen te prikken. Hoe je dat doet? “Nou je gewoon over geven, dan leer je me kennen.” Maar Cora heeft wel een drempel. “Fysiek contact vind ik al snel moeilijk, zeker wanneer mensen dichtbij komen. Maar ik vind je wel een toffe vent, alleen wil ik wel nog een bepaalde afstand houden.” Dat bleek ook ’s-nachts het beval, wanneer Wouter de snurkmachine aan zet. Cora besluit om te vertrekken naar de bank, waar Wouter als hij wakker wordt de hottub maar op gaat zoeken. Het zal geen verrassing zijn. Er wordt niet verlengd.

De hond..

In de avond zitten Kevin en Briony al snel in de hottub, waar ze het prima weten te vinden. Kevin is erg enthousiast over Briony, want eerder gaf hij al aan blij te zijn dat er geen barbiepop was binnen gekomen. “Het innerlijk is uiteindelijk wat mij aantrekt. Want dan leer je iemand van porselein kennen en dan denk je ‘verdomme daar ga ik m’n hond niet eens overheen laten’. Dan kunnen ze bloedmooi zijn, als de binnenkant rot is dan is het voor mij klaar.” Na een dag samen lachen is het voor allebei heel duidelijk, we gaan verlengen!

Moeders op de thee

Dag 2 neemt echter een zeer bijzondere wending. Kevin heeft namelijk zijn moeder… schoonzus.. en hond uitgenodigd om Briony te komen bewonderen! “Ik kom je uiteraard keuren”, bekent moeders gelijk. “En je bent goedgekeurd hoor! Jullie zien er wel uit als een leuk setje.” Gelukkig maar, er is goedkeuring!

Pit gezocht

De 44-jarige Pieter zoekt een zelfstandige vrouw, die ‘Pieter niet nodig heeft’. Dat zou Melisa moeten zijn. “Ik weet binnen twee seconden of ik met iemand een beschuitje wil eten.” Kortom die 24 uur is voor Melisa niet nodig. Pieter heeft zijn opvallende bus meegenomen, waar weinig aandacht aan wordt geschonken. De eerste gesprekken lopen vooral erg langs elkaar heen, waardoor het nog maar de vraag wordt of het wat gaat worden. Want Melisa lijkt iemand te zoeken met heel wat meer pit dan Pieter.

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!