Love & Reality

Bachelor-Tony schept duidelijkheid over slippertje met Maxime en haalt uit

In de reünie van De Bachelor moest Tony Junior het opnemen tegen twintig boze/teleurgestelde vrouwen. Het verging hem niet al te best, en in gesprek met RTL Boulevard reageert de Utrechtse dj.

Vuurpeloton

“Ja, ik vond het ook heel heftig. En ik zag het ook niet helemaal aankomen. Het leek wel alsof ze met twintig vrouwen hadden afgesproken om mij even te bashen. Dan zijn er ook enkele dames die zich er mee gaan bemoeien terwijl ze helemaal niet wisten wat er speelde. Die zitten elkaar in groepsappjes helemaal gek te maken met roddels die ze een keer op een Instagram-accountje voorbij zien komen. Tja, als je dáár je waarheid op wil baseren.. Dan weet je gewoon niet zoveel.”

Hachje redden

“De grap was ook dat heel veel van de dames mij een berichtje hadden gestuurd, een soort van spijt hadden en het vervelend vonden voor me. Medelijden hadden. Dus ze wisten zelf ook wel wat ze gedaan. Het was onredelijk. Misschien dat die dames ook wel excuses maakten omdat ze dachten van ‘ho, Tony weet ook dingen, even mijn hachje redden..'”

Maxime

Over Maxime vertelt Tony verder dat ze elkaar inderdaad twee keer hebben gezien, waarbij de tweede keer inclusief ‘de daad’ was, maar dat beide keren ná de breuk met Julia was. “En de grap was: Maxime was degene die dat niet wilde vertellen, omdat zij bang was dat de hele vrouwengroep zich tegen haar zou keren.. Dan is dit wel flauw.”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee