Love & Reality
Femke De Bachelor

Bachelor-Femke voorspelt met welke dame Tony Junior gaat eindigen

Helaas moest Femke Nijpes in de aflevering van vorige week haar koffers pakken; Tony Junior voelde bij haar enkel vriendschap. Maar bij welke dame gaat de Utrechtse dj volgens Femke dan wél de liefde vinden?

Friendzone

In ieder geval vond Femke het niet vervelend of lastig dat er met negentien andere dames gestreden moest worden om een beetje aandacht van Tony. “Dat vond ik totaal niet lastig! Dat komt ook omdat ik gewoon zo’n mooie band met de meiden heb opgebouwd. Ik gunde het iedereen eigenlijk om iets met Tony op te bouwen. Bovendien kun je een klik niet forceren. Voor mij was het geen strijd om Tony’s aandacht te krijgen, maar misschien komt dat ook wel omdat het voor mij vrij snel duidelijk was dat Tony en ik alleen een vriendschappelijke klik hebben”, vertelt Femke aan Grazia.

Sarai, Jolijn of India

“We spreken elkaar bijna elke dag. We videobellen veel en ik ben ook vaak in Amsterdam. Gisteren ben ik weer bij een paar dames geweest en binnenkort spreken we weer af.” Wie weet spreekt Tony dus ook wel met een dame in het bijzonder af. “Iedereen is zo leuk, maar Sarai en Tony hebben wel echt een geweldige vibe. Ik vind dat je sowieso nog te weinig van Sarai hebt gezien. Door onze tijd samen in de villa heb ik Sarai goed leren kennen, en zij en Tony viben echt heel goed.”

Al vlakt Femke ook Jolijn en India absoluut nog niet uit. “Jolijn spat van het scherm af. En na de romantische date van India met Tony kun je ook wel zeggen dat India goed bij hem past. India heeft zo’n prachtig uiterlijk en innerlijk, ik denk dat zij wel bij hem past.”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee