Love & Reality
Axel Love Island

Axel Beyaert in Love Island seizoen 2

Axel Beyaert is één van de blikvangers in Love Island seizoen 2. De Belgische wiskundeleraar staat te popelen om verliefd te worden en hoopt dat te bereiken in de Spaanse villa van de datingserie.

Axel Beyaert in Love Island seizoen 2

Axel Beyaert is 24 jaar en komt uit Wijgmaal. “Ik temper mijn verwachtingen omtrent Love Island liever. Het vorige seizoen heeft wel aangetoond dat er vaste relaties uit kunnen groeien, maar ik ben voorzichtig. Kwestie van niet ontgoocheld te worden”, blikt Axel Beyaert vooruit in Het Nieuwsblad. Hij heeft in het verleden immers al drie relaties gehad: “Maar telkens bleek het uiteindelijk niet voor altijd te zijn.”

Wiskundeleraar Axel op zoek naar liefde

Soms is de wiskundeleraar nog wat aftastend betreft de liefde. “Ik ben eerder afwachtend, word niet zo snel verliefd en pak de zaken graag rustig aan.” Zijn leerlingen hoeven op school in ieder geval geen sappige details te verwachten, ná Love Island. “Ik neem me voor daar in de les wiskunde niet over te praten. Komen leerlingen voor- of nadien met vragen naar me toe, dan zal ik daar zo eerlijk mogelijk op antwoorden.”

Liefde is immers geen wiskunde. “Wiskunde kan erg mooi zijn. Een wiskundig probleem oplossen kan veel voldoening schenken; net zoveel als stap voor stap een relatie opbouwen. Dat is ook een proces van mooie en moeilijke momenten.”

Axel omschrijft zichzelf als een zachtaardige romanticus, die helemaal klaar is voor de liefde. “Huisje kopen, kindjes, gewoon precies zoals het hoort”, spreekt hij zijn hoop uit. Wij zijn alvast razend benieuwd of hij de ware gaat vinden in Love Island seizoen 2!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Chi nasce tondo non può morire quadrato. ——— 📸: @time_capture_studio ——— #italianvibes

Een bericht gedeeld door Axel Beyaert (@axelbeyaert) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Perfect sweater weather! If you put on the AC… ——— 📸: @bphotographynl

Een bericht gedeeld door Axel Beyaert (@axelbeyaert) op