Love & Reality

Anne Zwart in Temptation Island: Love or Leave: ‘Als ik hier gelukkig van word, moet ik dit doen’

Anne Zwart is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Anne Zwart in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Anne is een fotografe uit Delft

De 23-jarige Anne Zwart uit Delft werkt als fotograve en kijkt al jarenlang naar Temptation Island, maar toen ze plots mededeelde dat ze nu zelf mee wilde gaan doen, schrokken haar ouders wel even. ‘Zou je dat wel doen?’ “Ik had er gewoon een heel goed gevoel bij. Daar ging ik op af”, vertelt Anne in het Algemeen Dagblad. Spijt heeft ze niet. “Het was een fantastische ervaring. Ik zou het zo weer doen. Als ik hier gelukkig van word, moet ik dit lekker doen.”

Dat ze mee wilde doen, had alles te maken met de nieuwe opzet zoals hierboven beschreven. “Ik ben geen verleidster, maar een single dame. Het gaat dit keer niet om relaties kapot maken, maar om de connectie. Het is aan de koppels om erachter te komen of de relatie waar zij inzitten is wat zij zoeken. Óf, en dat kan ook, is er iemand anders met wie zij een diepere relatie kunnen hebben? Daar zijn wij dan voor.”

‘Als ik hier gelukkig van word, moet ik dit lekker doen’

“Soms moet je uit je comfortzone stappen om verder te komen in het leven. Ik heb er zoveel moois aan overgehouden.” En of het haar de ware liefde heeft opgeleverd? De blondine glimlacht. “Ik mag er niets over vertellen. Daarvoor moet je toch echt gaan kijken.” Dat gaan we ook zeker doen, Anne!