Love & Reality

Angelo Koppen in Temptation Island: Love or Leave als verleider

Angelo Koppen is in Temptation Island: Love or Leave als verleider te zien, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Angelo Koppen in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Angelo is stripper en vrachtwagenchauffeur

Angelo Koppen verdient zijn centen als vrachtwagenchauffeur, maar kan ook als geen ander vrouwen wild maken met zijn (afgetrainde) lichaam. Hij is namelijk in te huren als stripper of ‘entertainer’, iets wat hij inmiddels op internationaal niveau doet. De deelnemende vrouwen in Temptation Island: Love or Leave kunnen dan ook zeker een sexy show van hem verwachten.

Michella Kox was één van zijn klanten

Iemand die al eens een show van hem heeft gehad, was Michella Kox. De bekende reality-insider onthulde gelijk bij de bekendmaking van de singles dat zij ‘één van de mannelijke vrijgezellen al naakt heeft gezien’. Dat was dus Angelo Koppen, die zijn kunsten toonde tijdens een feestje van Michella en haar vriendinnen.

Op zijn profielpagina wordt gemeld dat Angelo niet geheel onverklaarbaar ‘aan vrouwelijke aandacht geen gebrek heeft’. Ware liefde leverde het echter nog niet op, en dat wil hij tijdens Temptation Island: Love or Leave zien te veranderen. Succes!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door StripperMike (@mikestripper)