Love & Reality

Angelique Preudhomme extra verleidster in Temptation Island 2020

Angelique Preudhomme is de nieuwe verleidster in Temptation Island 2020. De Belgische blondine maakte in aflevering 5 haar opwachting. Eerder was ze al als ex van Nico te zien in Ex on the Beach Double Dutch.

Angelique Preudhomme verleidster Temptation Island 2020

Angelique Preudhomme is geboren en getogen in België, in Antwerpen. Ze studeert nog, maar werkt ook al in de thuiszorg én is freelance danseres. Eerder danste ze nog voor All Area Events Entertainment.

“Als ik iets wil, ga ik er ook wel echt voor. Niemand zal mij tegenhouden. The game is on. Ik ben er”, komt ze met de deur in huis vallen.

Angelique knoopt ook gelijk een gesprek aan met deelnemer Gianni, maar de mannen zijn wat overweldigd door de heftige entree van de extra verleidster en vluchten allen naar hun slaapkamer.

Angelique Preudhomme in Ex on the Beach Double Dutch

Angelique Preudhomme is al eerder op de televisie geweest. Ze kwam namelijk in aflevering 10 van het seizoen Ex on the Beach Double Dutch in 2018 uit het water als de ex van Nico, die toen juist steeds hechter werd met Elodie Laay.

Angelique ex van Nico in EOTB

Angelique kondigde toen aan: “Nico die stuurde mij meestal in het weekend of in de week: ‘Wat doe je? Kom je niet eens langs?’. En een tijdje heb ik hem niet meer gehoord, dus ik dacht: ik zal zelf maar eens gaan zoeken waar hij zit en wat hij aan het doen is.”

Uiteindelijk werd het niets meer tussen haar en Nico, en dus ligt voor haar de weg naar het verleiderschap in Temptation Island 2020 open. Wij zijn razend benieuwd of ze met haar directe aanpak zal gaan slagen bij Gianni, Karim, Chris of Arda!