Love & Reality

Angelika alias Angi Keczmerska verleidster Temptation Island VIPS

Angelika Keczmerska, of kortweg Angi, is verleidster in Temptation Island VIPS. De knappe Poolse zal er alles aan doen om Quentin, Fabrizio, Thomas of Damian om haar vinger te winden in de Thaise villa.

Angi in Temptation Island VIPS

Angelika Keczmerska is, zoals haar naam al doet vermoeden, geboren in het mooie Polen. Ze kwam echter al in haar tiende levensjaar naar Nederland, waar ze nu tien jaar woont.

In Temptation Island VIPS wil Angi gebruik gaan maken van haar Poolse talenten en vaardigheden: zelf altijd goed verzorgd zijn, en van daaruit een man tot in de zevende hemel ‘pleasen’.

Poolse Angi wil mannen ‘pleasen’ in Temptation Island VIPS

De grootste kwaliteiten van Angi op het gebied van uiterlijk zijn haar volle lippen en haar afgetrainde lichaam. Het zal voor deelnemers Quentin, Fabrizio, Thomas en Damian nog een hels karwei worden om die te weerstaan.

Angi is model en schoot al een verleidelijke portretvideo

Angi timmert ondertussen aan haar carrière in de modellenwereld. Ze poseert geregeld in fotoshoots, en op Youtube stuitten we al op een portretvideo waarin ze alvast op haar flirt- en verleidingsskills oefent. Het ziet er veelbelovend uit.

Succes, Angi!