Love & Reality

André Montijn in The Bachelorette

André Montijn is te zien in The Bachelorette, waarin hij strijdt om het hart van de knappe actrice Gaby Blaaser. De Zwollenaar is met zijn 41 jaar de oudste van de in totaal achttien deelnemende mannen.

André Montijn in The Bachelorette

André Montijn verhuisde in 2013 naar Zwolle, waar hij bedrijfsleider werd van Café Bloopers. Later werkte hij ook nog bij Shotto en tegenwoordig heeft hij met The Liquid Chefs een eigen bedrijf dat trainingen in cocktailshaken verzorgt. “Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt”, zegt de Zwollenaar tegenover In De Buurt. “Ik houd van diversiteit en ga graag verschillende uitdagingen aan.”

André besloot mee te doen aan de audities voor The Bachelorette, en werd uiteindelijk uitgekozen om mee te gaan naar Zuid-Afrika. Vanwege zijn humor, denkt hij zelf. “Dat is ook een eigenschap die Gaby hoog in het vaandel heeft staan. We hebben aardig wat gelachen tijdens de opnames.”

Zwollenaar André hoopt Gaby Blaaser voor zich te winnen

André is al 3,5 jaar vrijgezel en hoopt dat Gaby Blaaser daar verandering in kan gaan brengen. “Kijk, vroeger had je singles met een A-kant en een B-kant. De A-kant is de commerciële kant, altijd de hit die iedereen kent. De B-kant, letterlijk de achterkant van een plaat, is veel onbekender, maar vaak ook beter. Ik was vooral benieuwd naar die kant van haar. En nu ik haar heb ontmoet kan ik het bevestigen: die B-kant is ook hartstikke goed hoor.”

Spijt heeft André dan ook zeker niet. “Dit was een hele toffe ervaring. En naast dat ik Gaby heb ontmoet, heb ik er ook zeventien nieuwe vrienden bij. Er was zoveel wederzijds respect tijdens de opnames. En dat terwijl de groep toch best divers is.”

Of hij uiteindelijk de strijd om Gaby Blaaser heeft gewonnen, mag hij natuurlijk nog niet verklappen. “Gewoon gaan kijken, dan zie je het vanzelf.”