Amber Gill doet mee in Love Island UK

Amber Gill is in Love Island UK één van de singles die op zoek gaat naar de ware liefde. De knappe brunette is vanaf de start te bewonderen in de Britse realityserie.

Amber Gill in Love Island UK

Amber Gill is 21 jaar en geboren in Newcastle. Ze werkt er als schoonheidstherapeut en klust ook steeds vaker bij als model, onder meer voor het online kledingmerk Fash1.UK. Niet zo heel vreemd, want Amber is een lust voor het oog.

Verder is ze zeer spiritueel ingesteld: in de toekomst hoopt ze haar eigen winkel te kunnen openen met producten op het gebied van spiritualiteit. Bovendien heeft ze ook een erg losbandige kant: ze houdt van flink dansen en gaat het liefst ieder weekend uit met haar vrienden in het bruisende Newcastle.

Amber hoopt op een grote gespierde man in Love Island UK

Tot slot valt haar karakter samen te vatten als ‘positief, maar ook recht voor zijn raap waar nodig’. Amber schroomt niet om anderen soms flink de waarheid te vertellen, en heeft het hart op haar tong liggen.

Amber Gill hoopt op Love Island haar droomman tegen te komen. Die beschrijft ze als ‘groot, sportief en gespierd’, maar ook vindt ze het belangrijk dat haar kerel haar telkens weer aan het lachen kan krijgen.

Amber Gill één van de publiekslievelingen uit Love Island

Gedurende haar verblijf op Love Island UK groeide Amber uit tot één van de publiekslievelingen. Bij de start van de serie had ze nog maar 6000 volgers op Instagram, nu zijn dat er ruim 1,2 miljoen. Genoeg liefde van het publiek, nu maar hopen dat ze in de villa ook die ene grote geliefde tegen gaat komen!