Alisa Megastar Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Alisa Megastar schittert in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Alisa Megastar is deelneemster van Ex on the Beach Double Dutch All Stars. De prinses uit het Oostblok deed eerder al mee aan het eerste seizoen van de realityserie op MTV. Na die tijd heeft ze flink aan haar weg getimmerd in de modellenwereld.

Alisa Megastar in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Alisa Megastar vervulde in het eerste seizoen van EOTBDD een absolute hoofdrol. Zo werd ze hopeloos verliefd op mede-deelnemer Bastiano, maar de relatie tussen hen hield niet al te lang vol.

Verder zullen fanatieke volgers van het programma ook haar opvallende, ietwat gedramatiseerde lach ongetwijfeld nog herinneren.

Alisa Megastar belooft spektakel in EOTBDD All Stars

Alisa is geboren in het Oekraïnse Sebastopol en woont inmiddels in het Belgische Hasselt, maar voor deelname aan het vijfde seizoen van Ex on the Beach All Stars verlaat ze haar fraaie optrekje maar al te graag eventjes. “Ik vind het heel leuk om op televisie te komen. Ik móét op televisie komen.”

Een bepaalde tactiek of strategie heeft ze verder niet. “Ik ben altijd mezelf. Als ik ergens ben, is het daar niet stil. Iets gaat ontploffen op dat eiland”, belooft de blondine alvast. Helaas voor Alisa was haar avontuur in het buitenland ditmaal maar van korte duur. Al na één aflevering moest ze weg omdat ze ziek was geworden tijdens de opnames.

Alisa Megastar ruziet met Ex on the Beach-tweeling

Tijdens haar deelname aan Ex on the Beach Double Dutch seizoen 1 kreeg Alisa het regelmatig aan de stok met de beruchte ‘EOTB-tweeling’ Sharon en Esmee Ipema. Het is dan ook niet gek dat ze hen noemt op de vraag wie zij het allerminst mag van alle potentiële All Stars-deelnemers.

Slecht nieuws alvast voor Alisa: Sharon en Esmee zijn beiden ook present in het aankomende seizoen. “Zij passen gewoon niet bij Ex on the Beach.” Dat belooft alvast weer de nodige drama tussen Alisa Megastar en de grofgebekte twins uit Maaskantje!

Alisa Megastar verlaat Ex on the Beach al na één aflevering

Spijtig genoeg moest Alisa Megastar haar EOTB-avontuur al na één dag afblazen. Ze werd namelijk ziek en moest van de dokter terug naar België om daar te herstellen.