Love & Reality

Zwangere Chiara (EOTB en Temptation) in tranen: “Had het mij helemaal anders had voorgesteld”

Er zijn een paar dames en heren die aan zowel Temptation Island als Ex on the Beach: Double Dutch hebben meegedaan. Eén van hen is de 26-jarige Chiara Creemers, maar inmiddels heeft zij een heel ander soort leven. De Belgische beauty is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Maar daarmee is ze voorlopig nog niet bepaald op een roze wolk beland, zo erkent ze openhartig op Instagram. “Ik ben nog nooit zo onzeker en bang geweest.”

20 weken

Chiara zit inmiddels op 20 weken.  “Wat gaat de tijd snel, kleintje… Bij de 20 weken echo viel er een enorm gewicht van mijn schouders. Ons kleintje is gezond! 10 teentjes, 10 vingertjes. Altijd dat extra beetje geluk dat je voelt bij elke echo, heerlijk! Het geluk in de ogen van je partner zien, dit is van ons, wij hebben dit samen gedaan! Dat gerust gevoel. Nu kan ik lekker verder genieten van ons kleintje.”

Geen roze wolk

Makkelijk heeft de 27-jarige brunette het echter niet. “Laat ons zeggen dat ik al veel verdriet heb gehad de voorbijgaande periode. Vooral in het begin, nu met momenten. Hoe vaak ik al sorry heb gezegd tegen kleintje, want ik ben zeker niet ongelukkig omdat dit klein wondertje in mijn buik groeit! Ik huil omdat ik het mij helemaal anders had voorgesteld. Ik dacht dat zwanger zijn een roze wolk was, maar ik ben nog nooit zo onzeker en bang geweest! Ik ben bang om wat er gaat komen. Bang voor de verantwoordelijkheid, bang om iemand zo graag te zien en te willen beschermen voor alles! Gewoon bang voor alles. Nu ik je elke dag voel, voelt alles zo echt! Ik kan het nog steeds niet geloven eigenlijk… Onze jongen, onze zoon, ons wondertje!”

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!