Love & Reality
Ted B&B Vol Liefde Portugal

Zus neemt het op voor Ted uit B&B Vol Liefde: “Walgelijke uitspraak”

Ted heeft zich de woede van heel wat kijkers van B&B Vol Liefde op de hals gehaald. Een van de kandidaten die bij haar op zoek gaat naar liefde, is Tjerk. Sinds zijn uitspraak over OSM heeft hij bij veel kijkers afgedaan, maar ook Ted wordt daarop aangekeken. Onterecht, zo meent het zusje van Ted en zij neemt het nu dan ook op voor de B&B-eigenaresse.

Ons soort mensen

Tjerk maakte geen vrienden toen hij voor de camera van B&B Vol Liefde de uitspraak ‘OSM’ deed. Oftewel: ‘Ons Soort Mensen’. Ben zou daar volgens hem niet bijpassen en dat beviel kijkers allerminst. Het is Madeleine, zus van Ted, echter opgevallen dat ook Ted daarop aangekeken wordt en daar is ze helemaal klaar mee. In onze Facebook-groep over B&B Vol Liefde reageerde ze erop.

Walgelijke uitspraak

Madelaine maakte zelf de laatste opnames in Madeira mee. Ze is te spreken over de crew, maar heeft niets meegekregen van de uitspraken van Tjerk. “Alle kandidaten en B&B-eigenaren worden één keer per dag afzonderlijk genomen voor een persoonlijk interview. Wat daar gezegd wordt, horen wij pas ook in de uitzending. Dus Ted kon zich niet verdedigen voor deze walgelijke uitspraak van Tjerk. Jammer dat ze nu over één kam geschoren wordt. Dat verdient ze gewoon niet! Dat wilde ik even aan jullie kwijt.”

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep