Love & Reality
Joep Married at First Sight

Zo zag Joep (Married at First Sight) er vroeger uit

In de aflevering van Married at First Sight van deze week maakten we kennis met Joep, die gaat trouwen met de knappe Caroline. Realitykenners vonden al gelijk dat Joep een bekend gezicht had; eerder deed hij namelijk al mee aan De Bachelorette, met Gaby Blaaser.

Van de Bachelorette naar MAFS

Maar naast een bekend koppie, heeft Joep natuurlijk ook een knap koppie. Vroeger ook al, zo blijkt uit een jeugdfoto die we uit zijn oude doos hebben opgegraven. Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat Caroline in de komende afleveringen als een blok gaat vallen voor Joep.

Jonge Joep

Joep is 26 en woont in Eindhoven. Bij zijn voorstelronde vertelde hij al: “Je merkt na een tijdje toch dat je iets mist of eigenlijk iemand mist om ook de leuke momenten om te delen. En daarom eigenlijk in het avontuur gestapt en gedacht: Ik geef mezelf op en zie wel waar het schip strandt.”

Veel kritiek

Wat zou het leuk zijn als Caroline uiteindelijk aan zijn zijde strandt, al vinden veel kijkers van MAFS dat de casting beter voor iemand anders had kunnen kiezen. Zij vrezen dat Joep na zijn Bachelorette-echec gewoonweg op zoek is naar bekendheid.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

Joep vroeger:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)