Love & Reality

Zien: zo zag Denzel Slager er vroeger uit

Denzel Slager is inmiddels allang niet meer ‘slechts’ de winnaar van Love Island seizoen 1, maar hij is inmiddels ook een heuse BN’er en de vriend van zangeres Famke Louise. De twee zijn nog altijd dolgelukkig samen en hebben zelfs een kindje gekregen (Nówie).

Young Denzel

Maar hoe zag Denzel er vroeger eigenlijk uit? Die vraag beantwoordt hij zelf door het delen van een schattig kiekje uit de oude doos. Zijn stoere, maar toch ook schattige koppie herken je gelijk terug op de foto’s.

Nieuw leven kent ook vervelende consequenties

Overigens heeft de bekendheid helaas ook negatieve gevolgen, want in hun eigen realityserie vertelden Denzel en Famke vorige week nog dat ze noodgedwongen gaan verhuizen. Bij hun huidige, net aangekochte woning worden de twee constant lastiggevallen. “Mensen gooien vuurwerk, schoppen tegen de deur aan op een bepaalde manier”, zei Denzel. En Famke vulde aan: “Ik voel me gewoon niet veilig en op een gegeven moment staat Denzel ook niet meer voor zichzelf in. Om ons beiden te beschermen hebben we ervoor gekozen om in een hotel te slapen.” Nu gaan ze dus ook definitief verhuizen. Treurig dat dit nodig is..

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!