Love & Reality
Casa Amor Love Island

Zo volg je de Casa Amor-bombshells op Instagram

In de meest recente aflevering van Love Island zijn de mannen naar Casa Amor gestuurd. Ondertussen zijn de vrouwen in de villa verrast met de komst van vijf nieuwe mannelijke bombshells, terwijl de mannen zitten opgescheept met vijf vrouwelijke bombshells.

Nieuwe gezichten

In totaal zijn er tien nieuwe gezichten en al deze mannen en vrouwen zijn natuurlijk ook te volgen op Instagram. Een aantal nieuwe deelnemers blijkt daar zelfs al een flinke fanbase opgebouwd te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een Loesje, goed voor ruim dertigduizend volger, evenals de bloedmooie Raina. Anderen moeten het tot op heden doen met zo’n 3000 volgers.

De komende dagen is het afwachten of de oorspronkelijke Islanders hun huidige koppelpartner willen dumpen om er vervolgens met één van de bombshells terug te keren in de villa. Alhoewel een aantal Islanders al meteen heeft aangegeven niet open te staan voor een nieuwe koppelpartner, weten we maar nooit wat er tijdens Casa Amor allemaal verandert. Hieronder volg je alle Casa Amor-bombshells op Instagram.

De vrouwen:

De mannen: