Love & Reality

Zo volg je alle heren uit Prince Charming 2021 op Instagram

Zit je helemaal klaar voor het tweede seizoen van Prince Charming en wil je niets missen wat er tussen alle heren gaat gebeuren. Behalve het programma op Videoland kun je alle mannen én Prince Charming-Chris natuurlijk ook op Instagram volgen. We hebben alle accounts voor je achterhaald.

Prince Charming op Instagram

Alle draait in Prince Charming 2021 natuurlijk om de prins. Dit jaar Chris Berendse. Hij is te volgen via @ChrisBerendse. Voor de start van het programma heeft hij 55.600 volgers. We zijn benieuwd hoeveel dat er op Instagram zullen zijn als het seizoen van Prince Charming afgerond is. Wil je oude stories terug kunnen kijken? Chris heeft alle Prince Charming-stories hier gebundeld op Instagram in de PC-highlights.

Twaalf mannen die strijden om Chris

Dit jaar zijn er 16 mannen die strijden om het hart van Chris en daarvoor naar Italië zijn gereisd. Alle mannen zijn actief op Instagram. Een aantal hebben hun account achter een slotje staan, maar geven je over het algemeen vervolgens wel toegang om hun foto’s en stories te volgen. De mannen van Prince Charming op een rij met hun Instagram-accounts:

Angelo – @angelo_nino
Bobby – @beau_sauvage
Casper – @casper.s.9.5
Donnavon – @donnavonmadaran
Jakop – @jakopzomerdijk
Jimmy – @j.seb
Julien – @julienkooij
Lars – @life.oflars
Lesley – @zweef.neef
Lorenzo – @lorenzodominick
Marcel – @marccorne
Michael – @michaelpsh
Olav – @callmeolav
Rick – @theloganmoore
Roy – @roykarsies
Scott – @scottslinger