Love & Reality

Zo verliep het gesprek van Sander (EOTB) en Kelly (Love Island) in Eating with my Ex

In de nieuwe aflevering van Eating with my Ex, die nu op Discovery+ staat, is het onder meer de beurt aan Sander (Ex on the Beach) en Kelly (Love Island). Zij hadden afgelopen zomer een korte relatie, al is Kelly nooit écht verliefd op hem geweest, zo erkent ze zelf. Sander wel; hij liet zelfs de naam van Kelly op zijn arm tatoeëren.

Sander en Kelly

Kelly, die zelf in Love Island een romance had met Matthy, geeft ruiterlijk toe dat ze Sander heeft ‘verwaarloosd’ tijdens hun relatie. De definitieve nekslag kwam toen het in de media uitlekte dat Kelly op een bootfeest op Ibiza was, zonder dat Sander dat wist. De grote vraag is natuurlijk wat er op die boot is gebeurd. Maar eerst, vraag nummer 1: Hoe vind je het om single te zijn? Sander beantwoordt: “Ik ben liever niet single, maar ik ga niet zomaar wat met iemand nemen. Maar als ik nu een telefoontje pleeg en vraag: wil je mijn vriendin zijn? Dan zeggen ze direct allemaal ja. Als ik nu wat appjes rondstuur, dan staan er wel een aantal meiden klaar”, zegt hij vol zelfverzekerdheid. Kelly gelooft haar oren bijna niet. “Ze’? Zeggen ‘ze’ direct ja? Jij bent ook niks veranderd! Met oud en nieuw lag ik in je bed en ging je gewoon langs andere wijven. En je loog er nog over ook..”

Bootfeest

En dan terug naar de vraag der vragen: wat is er nou precies op dat bootfeest in Ibiza gebeurd? “Wat is er gebeurd? Van alles, het was gewoon een leuk feestje”, begint Kelly haar uitleg. “Ik kwam aan op Ibiza, en daar waren gewoon wat mensen. Ik moet zeggen dat de media alles heel erg heeft opgeblazen, en dat er verhalen kwamen dat ik met weet ik veel wie was geweest.. Dat is natuurlijk helemaal niet waar. Ik heb daar met niemand gezoend, met niemand iets gedaan”, zweert de blondine. Met pijn en moeite probeert Sander haar te geloven.

Toekomst

Toch besluiten de twee in goede harmonie: de strijdbijl is begraven en ze hebben het beiden een plekje kunnen geven, wat er allemaal gebeurd is. Sterker nog: “Ondanks alles heb ik altijd wel het gevoel gehad dat als er wat zou zijn, en ik zou jou bellen, je altijd nog klaar voor mij zou staan. En andersom ook”, zegt Kelly. Sander beaamt dat. In de aftiteling lezen we dat Sander en Kelly elkaar na de opnames weer vaker hebben gesproken, en dat ze zelfs vliegtickets hebben geboekt om bij elkaar op bezoek te gaan (Sander woont op Marbella, Kelly op Ibiza). Wie weet wat de toekomst nog gaat brengen!

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!