Temptation Island VIPS

Zo reageerde Thomas tijdens kampvuur op beelden zoenende Yasmin

In de nieuwe vlog van Quentin en Channah, waarin ze de aflevering waarin zij zelf vertrokken terugkeken, was mede-deelnemer Damian op bezoek. Ze hebben het onder meer al over beelden die we pas volgende week gaan zien: het kampvuur waarin Thomas te zien krijgt dat zijn Yasmin met verleider Stuwey zoent.

Thomas speelde vermoorde onschuld: ‘Ik heb niets fout gedaan!’

Damian lacht zich rot over dat moment. “Je hoorde Thomas bij het kampvuur de hele tijd roepen: ‘Ik heb niets fout gedaan! Ik heb niets fout gedaan! Ik ben juist zo goed bezig!’ Ik keek Fabrizio aan en dacht: ‘Wat is er met deze man?”

Quentin vult aan: “Thomas was echt next level, man”, en Channah: “Ik snap niet dat hij echt denkt dat hij niets fout heeft gedaan. Dat kan hij toch niet denken?” (minuut 10:30).

Lie zat aan piemel Damian in zwembad

Damian bevestigt dat. “Ik had na die poolparty al iets van ‘kut, ik ga hier al te ver’. Moet je nagaan!” Channah vond ‘de beelden van Damian eigenlijk nooit slecht, al kregen we ook niet alles te zien’.

Daarmee doelt ze op een moment dat inderdaad nooit aangehaald is: toen Damian en verleidster Lie in het zwembad sprongen, heeft Lie blijkbaar kort ‘met haar hand over Damian’s piemel gewreven’. Damian geeft dat ook toe (minuut 12:00).

Overigens heeft Lie even later ‘dat hele zwembad nog onder gekotst’, zegt Damian. Weten we dat ook weer!