Love & Reality

Zo leuk: Temptation-Arda en Amber zetten volgende grote stap in hun relatie

Velen gaven geen stuiver om de slagingskansen van hun relatie, maar tot dusver bewijzen Arda en Amber uit Temptation Island 2020 toch maar mooi het ongelijk. Naast de geboorte van hun baby Amari komen ze namelijk met de volgende grote stap samen.

Big step

In een nieuwe vlog vertellen de kersverse ouders: “We have some pretty exciting news”, opent Amber. En Arda vult aan: “Aangezien ons huis een beetje te klein begon te worden, waren we al eventjes aan het zoeken naar een ander huis. En we hebben vandaag eindelijk getekend. Wij gaan dus verhuizen!”

Bijzonder verhaal

En dus krijgt het bijzondere verhaal van Amber, Arda en baby Amari een nieuw hoofdstuk. De twee leerden elkaar kennen via Temptation Island. Daar deed Arda samen met Elke mee aan de ultieme relatietest. Hij faalde in het programma al snel door met Eline het bed in te duiken, maar kwam na het programma bij een andere Temptation Island-verleidster terecht: Amber. Zij dacht altijd dat ze geen kinderen meer kon krijgen na complicaties bij een pas gestoken spiraaltje, zo’n 3 à 4 jaar geleden, maar Arda bewees het tegendeel. Inmiddels hebben ze samen een kleine én wonen ze dus in één huis.

&nb

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ♚ A.V.G (@ambervgxx)