Love & Reality

Zo gaat het nu tussen EOTB-Ayleen en Joao

Aan het einde van het reguliere seizoen vroeg Joao aan Ayleen of zij officieel haar ‘queen’ wilde worden. De Tukkerse chick zei volmondig ja. In de reünie van Ex on the Beach vroeg presentatrice Channah Koerten dan ook maar eens aan hen hoe het is afgelopen.

Ayleen wilde wel

“Nou, snel”, lacht Ayleen. Joao zegt wel dat ‘ze het hebben geprobeerd’, maar daar haakt Ayleen gelijk op in: “Ík heb het geprobeerd. Dat ik in Hengelo woon, en hij in Amsterdam, was al een ding. Je gaat niet iedere dag anderhalf uur rijden, als je allebei ook druk bent.. Afspreken lukte niet. Waar een wil is, is een weg, ja. Maarja…”, kijkt ze naar Joao.

Geen liefde meer

De Braziliaan erkent dat hij ‘gewoon nog niet klaar is/was voor de liefde’. Geruchten dat hij een ander heeft weerspreekt hij. “Ik heb wel mijn best gedaan, maar Joao wilde niet. Daar heb ik respect voor gehad. Alleen, je bleef mij wel het gevoel geven dat het kon”, foetert Ayleen, die de stekker er definitief uittrok toen Joao een avontuurtje had beleefd met de beste vriendin van mede EOTB’er Tess. Sindsdien gaan ze als vrienden met elkaar om, en dat bevalt uitstekend. Een romantische toekomst zit er echter niet meer in.

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!