Love Island

Zo gaat het nu met de vier Love Island finale-koppels

Het is inmiddels al weer een tijdje terug dat we Denzel en Aleksandra de grote Love Island-finale zagen winnen. Maar hoe gaat het tegenwoordig met de vier stellen die de eindstrijd haalden? Glamour vroeg het ze.

Helaas was Sebastiana, die onlangs al aangaf dat ze nauwelijks nog contact heeft met de andere dames, er niet bij. ‘Halve finalist’ Lotte wél.

Matthy Kelly Love Island

Kelly: “Tussen mij en Matthy gaat het beter en beter. Het eerste weekend nadat we de villa uit waren, zei hij tegen me dat hij verliefd op me is. Een week later zei hij ‘ik hou van je’, alweer als eerste. Toen dacht ik: ik moet hem laten zien dat ik 100 procent voor hem ga. Toen heb ik hem verkering gevraagd op een feestje, midden op het podium, met een microfoon. Inmiddels kunnen we al niet meer zonder elkaar. We spreken zelfs naar elkaar uit dat we hopen dat we nog heel lang samen zijn, en dat we dat ook wel zien gebeuren.”

Rowena Stenn Love Island

Rowena: ‘Het gaat supergoed met Stenn en mij. Twee dagen na Love Island gingen Stenn en ik op onze eerste officiële date. Ik had eerder al tegen hem gezegd dat als hij me verkering zou vragen, hij dat wel op een bijzonder moment moest doen. Nou, dat moment was er tijdens ons etentje. Hij wilde toosten en zei toen opeens: ‘Dit is wel een bijzonder moment, toch? Wil je mijn vriendinnetje zijn?’ Ik had echt niet verwacht dat hij het zo snel zou vragen. Maar hij zei: ‘Waarom zou ik dat nu niet zeggen, als het gewoon goed voelt?’.”

Aleksandra:Denzel en ik zijn heel gelukkig. We brengen iedere dag samen door. Tot nu toe zijn we pas één keer twee dagen uit elkaar geweest. Verder zijn we vooral bezig met wat we nu verder willen doen. Er wordt gesproken over een reality-programma over onze levens na Love Island, omdat daar veel vraag naar is. Hetzelfde geldt voor een eigen bikinilijn: ik krijg letterlijk duizenden vragen over waar je mooie bikini’s voor vrouwen met grote borsten vindt. Ik zou graag een eigen lijn willen uitbrengen, maar ik zoek nog een merk dat dit wil.”

Lotte:Jarne en ik hadden na Love Island nog even contact, maar helaas verliep dat niet zo soepel. Het is al een tijdje definitief over tussen ons. Daar hebben we allebei vrede mee. Ik krijg wel een hoop berichten van andere mannen, maar daar ga ik niet op in. Ik heb het idee dat mannen nu zenuwachtiger zijn naar mij toe. Dat vind ik wel jammer. Van mij mag het gewoon spontaan blijven.”