Love & Reality

Zo denkt de vader van Donna nu over Nico

Donna en Nico deden als koppel mee aan Temptation Island. De twee hoopten samen sterker uit het avontuur te komen, maar al snel bleek dat Nico in de relatie niet altijd even netjes is geweest. Donna besloot het dan ook tijdens het seizoen uit te maken en liet toen meerdere keren weten dat hij zijn baan bij haar vader ook wel kon schudden. Vandaag de dag werkt Nico echter nog altijd voor het bedrijf van de vader van Donna. Tijdens Temptation Thirstday bij RumagTV vertelt Donna er alles over.

Samenwerken

Donna en Nico werken nog altijd bij hetzelfde bedrijf. Toch is dat voor Donna geen belemmering. “Wij zien elkaar niet zoveel”, geeft ze te kennen. Als Fawry vervolgens vraagt wat haar vader nu van Nico vindt, zegt ze: “Hij vindt het wel dubbel. Zijn relatie met Nico is nu wel puur professioneel. Het feit dat Nico mij bedrogen heeft, valt natuurlijk niet zo in de smaak.”

Dat betekent echter niet dat de vader van Donna nu echt vervelend is tegen Nico. “Hij is er wel gewoon neutraal tegen. Wel gewoon vriendelijk. Hij zegt wat hij moet zeggen, maar het zal ook niet meer dan dat zijn”, aldus Donna.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!