Love & Reality
Yvette Mark Married at First Sight Match or Mistake

Zijn Yvette en Mark uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

De opnames van Married at First Sight: Match or Mistake zijn alweer een tijdje achter de rug, de grote vraag is dan ook: Zijn Yvette en Mark nog samen? De twee kenden elkaar nog helemaal niet, maar trouwden desondanks blind met elkaar in MAFS: Match or Mistake. In eerste instantie leek het een match made in heaven, want de twee kennen veel overeenkomsten. Maar hoe is de relatiestatus nu van Yvette en Mark uit Married at First Sight: Match or Mistake?

Yvette uit MAFS: Match or Mistake

Yvette doet mee aan MAFS: Match or Mistake. Ze is 41 jaar oud en runt een eigen filler en botoxkliniek. Ze is enorm ondernemend. Misschien is dat ook wel de reden waarom het haar nog niet is gelukt in de liefde. “Ik denk dat het mannen kan afschrikken dat ik zo zelfstandig en ondernemend ben. Ik kan ook heel erg goed voor mezelf zorgen, dus ik heb geen rijke man nodig.”

Ambitieuze partner

Yvette hoopt in Married at First Sight: Match or Mistake een man tegen te komen die net als zij ook heel ambitieus is. Daarnaast moet hij haar trouw zijn. “Wat ik dus niet accepteer in een relatie is als mijn partner contact zou hebben met andere vrouwen. Ik ben in het verleden nogal gekwetst door vreemd van de partner. Waardoor ik niet meer zo heel veel vertrouwen in een man heb.”

Zelf heeft ze haar man een hoop te bieden. “De man die in mijn leven komt, die komt in een omgeving waar veel warme vrienden en een warme familie komt. Ik zou het ook leuk vinden om bij een leuke familie welkom geheten te worden.”

Mark een ondernemer in hart en nieren

Yvette is gekoppeld aan Mark, een 46-jarige ondernemer in hart en nieren. Het was voor hem een bewust keuze om zich niet te richten op relaties. Nu is hij op het punt gekomen dat hij de ruimte wil geven aan de liefde. “Ik omschrijf mezelf als een man die veel werkt, te veel. Ik ben nu drie jaar single en ik merk dat ik vlucht in mijn werk. Ik kan heel veel dingen aanschaffen. Ik ben een tevreden man. Maar een partner, iemand om je leven mee te delen, dat ontbreekt. Ik vind het wel leuk als een vrouw ook ambitieus is. Een 9-tot-5 mentaliteit of dat ze op woensdag al zegt: Het is al bijna weekend. Daar heb ik niets mee.”

Mark ging door moeilijke periode

Voor Mark is het niet altijd makkelijk geweest in zijn leven. “Ik heb zelf een hele moeilijke tijd gehad. Ik ben tussen mijn 18e en 21ste ziek geweest. Ik heb een eetstoornis gehad, anorexia. Dus dat is geen pretje. Er gebeurden wat dingen in mijn leven en dat kon ik moeilijk een plekje geven.” Uiteindelijk heeft hij nooit meer een terugval gehad.

Zijn Yvette en Mark uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

De grote vraag is nu: Zijn Yvette en Mark uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen? Helaas is het antwoord daarop: nee. Mede door de affaire rondom Evelien is het huwelijk tussen Mark en Yvette nooit echt uit de verf gekomen. Al vrij snel werd duidelijk dat hem ‘m niet ging worden. Tijdens de final vows kwam daarvan de bevestiging.

Niet meer samen

De hereniging tussen Mark en Yvette begon eigenlijk nog best gemoedelijk. Mark sprak lieve woorden over Yvette, ook al zat een romantische klik er tussen hen nooit echt in. Maar in haar final vow ging Yvette tóch nog één keer behoorlijk los over alle heisa rond Mark en Evelien. Uiteindelijk heeft Yvette zelfs besloten dat ze ook geen vrienden meer wil zijn met Mark. Een hard gelach voor laatstgenoemde, want hij zag juist wél nog een toekomst als vrienden voor zich. Hoe dan ook: Yvette en Mark zijn niet meer samen na Married at First Sight: Match or Mistake.

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!