Love & Reality
Suzan Bert Married at First Sight MAFS

Zijn Suzan en Bert uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Suzan en Bert uit Married at First Sight nog samen? Met Suzan en Bert maakten de experts van MAFS NL het laatste koppel van het seizoen 2021 bekend. De twee hebben een matchscore van 74 procent en dat is vooral tot stand gekomen door de vele overeenkomsten die ze hebben. De experts waren zelfs een beetje verrast over hoeveel overeenkomsten Suzan en Bert samen hebben. De grote vraag is nu of dit koppel nog samen is.

Suzan Box uit Married at First Sight

Suzan Box is 36 jaar oud en woonachtig in Zutphen. In het dagelijks leven is ze werkzaam als verpleegkundige in een hospice. Als ze niet aan het werk is, dan brengt ze graag tijd door met haar zoon. Haar zoon is inmiddels negen jaar oud en voor Suzan ‘de belangrijkste man in haar leven’. Haar nieuwe partner zal er dan ook rekening mee moeten houden dat Sem een belangrijke rol speelt in het leven van Suzan.

Suzan heeft het niet altijd makkelijk gehad. Ze is weggegaan bij de vader van haar zoon en vindt het verdrietig dat het niet is gelukt met de vader van haar kind. Vanaf dat moment is Suzan dan ook enige tijd als single door het leven gegaan. Bewust, zo geeft ze aan. Op die manier wilde ze erachter komen wie ze zelf is en wat ze wil. Nu ze eindelijk weer openstaat voor de liefde, is ze de leuke man waar ze zo erg naar op zoek is nog niet tegengekomen. Daar brengt Bert mogelijk verandering in.

Suzan is te volgen via Instagram.

Bert van der Ploeg

Bert van der Ploeg is 42 jaar oud en geboren in Kudelstaart. Lang heeft hij daar niet gewoond, want op zijn vijfde vertrok Bert al naar Kockengen. Daar woont hij nog altijd met veel plezier. Bert is werkzaam bij de technische dienst van de KLM. Hij begon als inkoper bij de KLM, maar is nu al jaren bezig in de contractmanagement. In de liefde is het voor Bert tot op heden nog niet echt gelukt.

Hij is naar eigen zeggen al zo’n tien jaar vrijgezel. Daarvoor heeft hij een relatie gehad van ongeveer tien jaar. Tussendoor heeft hij wel wat korte relaties gehad, maar heel serieus valt het niet te noemen. Nu Bert wat ouder is, merkt hij dat hij het ook moeilijk vindt om een relatie te starten. Waar vroeger nog de tijd was om naar elkaar toe te groeien, is dat volgens Bert inmiddels wel verdwenen. Hij laat het nu dan ook aan de wetenschap over om een leuke match te vinden. Bert is, ondanks dat hij de laatste jaren naar eigen zeggen geen serieuze relatie heeft gehad, overigens wel vader van een zoontje. Dat valt op te maken uit zijn Instagram-profiel.

Bert van der Ploeg is te volgen via Instagram.

Zijn Suzan en Bert uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Suzan en Bert uit Married at First Sight nog samen? De twee hebben een matchscore van 74 procent, maar toch is het niet gelukt tussen de twee. Suzan merkt al snel op dat ze zich niet goed voelt bij Bert. Ze heeft het idee dat hij te lief voor haar is en spreekt zelfs uit dat ze niet verliefd kan worden op Bert. De twee hebben tijdens de slotaflevering er dan ook voor gekozen om de ringen in het leveren. Ze zijn niet langer getrouwd.

Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep!