Love & Reality

Zijn Sean en Susan uit Married at First Sight Australia nog samen?

Zijn Sean en Susan uit Married at First Sight Australia nog samen? Veel kijkers bleven met die vraag achter na het zien van seizoen 4. Helaas moeten we melden dat Sean en Susan niet meer samen zijn. Dat is ook niet heel opvallend, want zij besloten niet te trouwen aan het einde van de show.

Zijn Sean en Susan uit Married at First Sight Australia nog samen?

De 35-jarige Sean Hollands, boer van beroep, werd door de matchmaking-experts van Married at First Sight Australia gekoppeld aan de twee jaar oudere mijnbouwvrachtwagenchauffeuse Susan Rowlings. Tijdens de show kregen de kijkers het beeld dat de twee tortelduifjes stapelverliefd waren geworden, en dolgelukkig waren met elkaar, maar niets bleek minder waar.

Na afloop vertelde Susan namelijk in een openhartig interview met News.com.aus: “Ik wilde er eigenlijk halverwege het seizoen al uit stappen, maar Sean wilde puur vanwege het geld doorgaan.” Deelnemers krijgen namelijk zo’n 200 Australische dollar per dag dat ze op tv zijn.

‘Sean deed voor het geld mee aan MAFS AUS’

“Sean sprak zijn huilende kinderen via Skype. Zij smeekten hem om naar huis te komen, en ik zei dat dat ook beter zou zijn, omdat we slechts vrienden waren. Maar hij zei ‘Nee, ik heb het geld nodig. Ik ga naar Nieuw-Zeeland in april en heb geld nodig om uit te kunnen geven'”, claimt Susan.

Nieuwe liefdes

Ondanks die uitspraken zijn Sean en Susan vandaag de dag wel nog vrienden. In 2018 kreeg Susan haar eerste kindje van een andere man, dochtertje Ashton. Susan is niet samen met de vader, maar ze regelen de boel nu met een co-ouderschap. En Sean? Die is inmiddels getrouwd met Roslyn Buerckner, voor wie hij in 2018 op één knie ging. Eind goed, al goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sean hollands (@seanhollandsmafs)