Love & Reality
Rein Danny Married at First Sight

Zijn Rein en Danny uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Rein en Danny uit Married at First Sight nog samen? De eerste tekenen zien er niet goed uit voor het homostel van dit seizoen. Op de één of andere manier is het de experts uit Married at First Sight nog niet gelukt om een van de mannenhuwelijken echt te laten slagen en ook bij Rein en Danny is het twijfelachtig of het gelukt is. De twee volgen elkaar namelijk niet op Instagram en dat zegt vaak al veel over hoe het experiment gelopen is.

Rein zoekt maatje

Rein van Gastel doet mee aan Married at First Sight. Rein is oorspronkelijk afkomstig uit Brabant, maar hij woont nu al 2,5 jaar in Haarlem. Daar heeft hij een eigen huis gekocht waar hij nog flink in moet klussen. Alhoewel hij zijn huis nog niet helemaal op orde heeft, vindt Rein het wel tijd worden voor een leuke man in zijn leven. “Ik heb me opgegeven voor Married at First Sight, eigenlijk uit een enthousiaste, impulsieve actie.”

Rein is wel toe aan een nieuwe liefde. Hij is al 3,5 jaar vrijgezel en het daten gaat hem niet zo goed af. Zo is hij al een tijdje klaar met onder meer Tinder en hoopt hij nu via een andere weg toch een leuke man tegen te komen. “Wat ik het meest mis, is de warmte, de liefde en de gezelligheid. Gewoon een maatje met wie je leuke dingen gaat doen. Dat je gewoon thuiskomt met iemand, heerlijk.” Rein zoekt een echte man in Married at First Sight. “Ik ben op zoek naar een stabiele man, die sterk in zijn schoenen staat.”

Rein is te volgen via Instagram.

Danny eigenaar chocoladewinkels

Rein is in MAFS gekoppeld aan Danny Roex. Danny is 41 jaar oud, is afkomstig uit Echt en is de eigenaar van twee chocoladewinkels. Daarmee heeft Danny eigenlijk zijn droombaan te pakken. Hij begon namelijk met zijn chocoladewinkel, omdat hij zelf vooral dol is op het eten van chocolade. “Mijn weegschaal denkt daar wel eens anders over. Maar het is wel heel leuk om te doen.”

Danny vindt het moeilijk om zichzelf te omschrijven, maar hij doet voor MAFS toch een poging. “Ik denk dat ik heel zorgzaam ben, loyaal, sociaal en humoristisch. Ik vind het altijd heel lastig om jezelf positief te omschrijven, want het voelt heel snel alsof je naast je schoenen loopt. Maar ik denk dat ik gewoon echt een hele lieve, leuke vent ben.” Toch is het in de liefde nog niet echt gelukt. Danny heeft vooral lange relaties gehad, waarvan één zelfs liefst tien jaar. Maar de twee zijn uiteindelijk toch uit elkaar gegroeid. De laatste tijd heeft Danny gebruikt om zichzelf terug te vinden.

Wie bij Danny over de vloer komt, kan overigens altijd rekenen op een fles wijn. Hij heeft niet voor niets een speciale wijnkoelkast tot zijn beschikking. Nu maar hopen dat ook Rein van een flesje wijn houdt.

Danny is te volgen via Instagram.

Zijn Rein en Danny uit Married at First Sight nog samen?

Rein en Danny lijken op het eerste gezicht een mooi plaatje samen. Daarnaast hebben ze een matchscore van liefst 78 procent. De twee staan op hetzelfde punt in hun leven en ze zijn allebei dan ook absoluut toe aan het vinden van de ware liefde, maar of dat ook bij elkaar is gelukt, is nog maar zeer de vraag. De eerste tekenen zijn weliswaar goed; de twee zeggen volmondig ‘ja’ bij het huwelijk. Maar de vooruitblikken zijn niet alleen maar goed.

Zo zien we Rein in één shot zeggen: “Je kan bij mij heel ver gaan, maar wel met respect en wel eerlijk blijven.” Doordat het slechts om één shot gaat, is het onduidelijk of hij dat heeft uitgesproken na een akkefietje met Danny. Later in de serie blijkt het voor de twee ook zeker niet altijd makkelijk te zijn geweest. Bij het koppelsweekend gaan ze flink tegen elkaar in. In de slotaflevering van Married at First Sight komt het tot een verrassende wending. Rein wilde in eerste instantie getrouwd blijven om Danny beter te leren kennen, maar dat geldt niet voor Danny. Hij gooit de handdoek in de ring.

Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep!