Love & Reality

Zijn Patrick en Belinda uit Married at First Sight Australia nog samen?

Zijn Patrick en Belinda uit Married at First Sight Australia nog samen? Een vraag waarop alle kijkers van de bijzondere datingshow natuurlijk graag een antwoord willen. En we kunnen met gepaste blijdschap alvast melden dat het er langzaam op begint te lijken dat deze match in heaven is gemaakt: Patrick en Belinda uit MAFS Aus zijn nog bij elkaar.

Zijn Patrick en Belinda uit Married at First Sight Australia nog samen?

De 27-jarige Patrick Dwyer is een personal trainer met een hart van goud en een vriendelijke persoonlijkheid. Hem matchen met de bruisende, vrolijke Belinda Vickers leek dan ook op de eerste oogopslag gelijk een goede match. De 29-jarige Belinda is zelfverzekerd en absoluut eye candy, maar toch heeft ze in haar hele leven pas drie dates gehad.

Al wordt dat laatste door de media in Australië betwijfeld, want diverse sites kregen DM’s binnen van mensen die claimden te weten dat Belinda wel degelijk serieuzere vlammen heeft gehad in haar leven. Maar wat maakt het ook uit; het gaat er natuurlijk om of Patrick haar láátste vlam gaat worden.

Patrick en Belinda uit MAFS Aus nog bij elkaar

Belinda, werkzaam als deur-tot-deur-verkoopster, zocht naar een ambitieuze man die open minded in het leven staat. Verder is ze gek op dansen; dat liet ze zelfs zien op de bruiloft met Patrick, waar ze een indrukwekkende dansshow neerzette. Tijdens hun eerste conversatie werd ook gelijk duidelijk dat ze veel gedeelde interesses en passies hebben, en dat ze beiden positief ingesteld zijn. Dat zowel Patrick als Belinda ‘prettig gestoord’ is, maakt het alleen maar nóg leuker!

Het is overigens niet alleen de hoop, maar ook onze gedachte dat Patrick en Belinda nog bij elkaar zijn na Married at First Sight Australia. De krant Daily Mail kreeg namelijk een selfie van een man opgestuurd, samen met Patrick en Belinda. De man claimde dat hij was ingehuurd om te klussen aan een appartement, dat de twee net samen hadden aangeschaft.

Bovendien doken er in de afgelopen weken vaak selfies op van fans met zowel Patrick als Belinda er op. Ze werden meermaals samen gespot in Melboune en droegen toen ook nog hun ring. Hoe leuk!

Patrick en Belinda toch uit elkaar

Op 12 juli kwam dan toch een vernietigend bericht naar buiten. Het huwelijk van Patrick en Belinda heeft buiten het programma toch geen stand gehouden. Patrick maakte dat bekend door middel van een statement op zijn Instagram Story. In dat weekend ontvolgde hij Belinda al. “We willen graag de geruchten over onze splitsing bespreken en bevestigen dat we onze eigen weg zijn gegaan. We hebben ruim negen maanden een relatie gehad. We willen echter niet dezelfde dingen in de liefde en het leven. We waarderen alle liefde en steun die we tijdens onze reis hebben gekregen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Belinda (@belindavickers_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Belinda (@belindavickers_)