Orpheo Krolis Liessinde Ferrier Temptation Island VIPS

Zijn Orpheo en Liessinde na Temptation Island VIPS nog bij elkaar?

Zijn Orpheo en Liessinde na Temptation Island VIPS nog bij elkaar? In eerste instantie was het helemaal niet het plan om Orpheo en Liessinde mee te laten doen aan Temptation Island VIPS. De twee zijn niet bekend, maar werden door de makers binnenboord gehaald toen bleek dat Quentin en Channah niet helemaal eerlijk waren geweest. Tijdens de opnames werd duidelijk dat Channah in verwachting was en het koppel werd dan ook per direct terug naar huis gestuurd.

Hoe is het nu met Orpheo en Liessinde?

Hoe is het nu met Orpheo en Liessinde? Hoewel ze kort meededen, maakte Orpheo er toch behoorlijk een potje van. Vooral als hij dacht dat de camera’s even niet draaide, liet hij zich gaan. Zo noemde hij verleidster Angi een ‘geil persoon’.

“Ik heb haar veel pijn gedaan, maar het leven zal nooit rozengeur en maneschijn zijn”, blikt Orpheo terug tijdens de aflevering die drie maanden na het reguliere seizoen werd opgenomen. “Het vertrouwen is wel minder, het huisje-kindje stel ik nog even uit.” Ze besloten nog met een ‘kus op de liefde’.

Toch waren ze tijdens die episode nog wel samen, maar inmiddels weerklinken er steeds luidere geluiden dat ze toch uit elkaar zijn. Zo volgen ze elkaar niet meer op Instagram.  Het is dus nog even afwachten tot we definitief uitsluitsel kunnen geven..