Orpheo Krolis Liessinde Ferrier Temptation Island VIPS

Zijn Orpheo en Liessinde na Temptation Island VIPS nog bij elkaar?

Zijn Orpheo en Liessinde na Temptation Island VIPS nog bij elkaar? In eerste instantie was het helemaal niet het plan om Orpheo en Liessinde mee te laten doen aan Temptation Island VIPS. De twee zijn niet bekend, maar werden door de makers binnenboord gehaald toen bleek dat Quentin en Channah niet helemaal eerlijk waren geweest. Tijdens de opnames werd duidelijk dat Channah in verwachting was en het koppel werd dan ook per direct terug naar huis gestuurd.

Hoe is het nu met Orpheo en Liessinde?

Hoe is het nu met Orpheo en Liessinde? Van een aantal stelletjes is al iets bekend over hun relatiestatus na hun deelname aan Temptation Island VIPS. Helaas is dat niet het geval van Orpheo en Liessinde. Dit vrij onbekende stel lukt het tot op heden prima om onder de radar te blijven en daardoor weten we helaas ook niet veel over hoe het hun is vergaan op Temptation Island VIPS.

Het is voor Liessinde uiteraard te hopen dat Orpheo haar trouw blijft, maar als dat niet lukt, heeft ze wel iemand bij wie ze om wijze raad kan vragen. Liessinde is namelijk bevriend met niemand minder dan Gelina, die vorig seizoen in Temptation Island VIPS werd bedrogen door haar Stefano. Ondanks zijn bedrog, kwamen de twee echter wel weer bij elkaar.

Zodra meer bekend is over de huidige relatiestatus van de twee, wordt deze pagina bijgewerkt.