Love & Reality
Mick Romer Daisy van Dijk Married at first sight MAFS

Zijn Mick en Daisy uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Mick en Daisy uit Married at First Sight nog samen? Mick en Daisy werden als vierde koppel aangekondigd in het nieuwste seizoen van MAFS. Nick gaf al bij de introductie aan dat hij op zoek is naar een ‘lekker wijf’. In de komende weken moet blijken of hij dat met zijn deelname een Married at First Sight gevonden heeft. Voor nu zijn de eerste tekenen nog niet heel goed. “Het is zo alles wat ik gewoon niet had gehoopt dat het zo zou lopen”, hoorden we al in de promo. De komende weken moet dan ook blijken hoe het gaat lopen tussen de twee.

Mick Römer uit Amsterdam

Mick Römer is 31 jaar oud en afkomstig uit Amsterdam-Noord. Mick is een echte volkse jongen en heet als hobby sport en dan met name voetbal. Hij is opgegroeid in een sportieve familie en kreeg het sporten dan ook met de paplepel ingegoten. Helaas kan hij zelf, voornamelijk door verschillende blessures, niet heel fanatiek meer voetballen. Wel is hij op donderdag en op zaterdag nog vaak op een voetbalveld te vinden om het voor iedereen gezellig te houden. Ook is hij sinds kort aardig actief in de sportschool.

Nick wordt door zijn vrienden gezien als een sociaal gezellige jongen. Hij ziet zichzelf een beetje als een Robin Hood. “Ik neem het vaak op voor de minderheden die het wat lastig hebben.” Ondertussen heeft Nick over vriendschappen niets te klagen, maar na een losbandig leven is het nu tijd voor meer vastigheid in zijn leven. Een eigen huis heeft hij al, maar nu zou hij daar graag ook een leuke dame bij hebben.

Nick Römer is te volgen via Instagram.

Daisy van Dijk

Mick is gekoppeld aan Daisy van Dijk. Daisy is 32 jaar oud en net als Mick woonachtig in Amsterdam-Noord. Ze heeft haar leven aardig op orde en weet precies wat ze wil. Al sinds haar 24ste heeft ze haar eigen appartement en daarnaast heeft ze ook nog eens een leuke fulltime-baan. Naar eigen zeggen leidt ze verder een ontspannen leven en belemmert niets haar in het leiden van haar eigen leven.

Als Daisy niet in haar eigen woning zit, dan is ze graag bij haar familie. Ze spendeert graag tijd met haar moeder, haar zus en haar kleine neefje. Volgens zus Kelly kan de nieuwe echtgenoot van Daisy rekenen op een zorgzaam persoon die haar zaakjes goed op orde heeft en die precies weet wat ze wil. Ze zoekt namelijk een echte man voor buiten de deur en een knuffelbeer voor binnen.

Daisy is te volgen via Instagram.

Zijn Mick en Daisy uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Mick en Daisy uit Married at First Sight nog samen? Nog voordat het programma echt begon, zag het er al slecht uit voor Mick en Daisy. Ondanks dat de twee een matchscore hadden van 78 procent, hoorden we Daisy in een promovideo van het nieuwe seizoen van MAFS al zeggen: “Het is zo alles wat ik gewoon niet had gehoopt dat het zo zou lopen.”

Alhoewel op het huwelijk tussen Mick en Daisy nog weinig te zeggen valt, gaat het daarna snel bergafwaarts. Daisy heeft het idee dat Mick zijn ware ik niet laat zien en baalt ervan dat hij niet echt keuzes maakt. Ze heeft het idee dat ze er alleen voor staat. De twee zijn dan ook vrij duidelijk in de slotaflevering van Married at First Sight. Het stel levert allebei de trouwring in.

Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep!