Love & Reality

Zijn Love Island UK-lievelingen Siannise en Luke T uit elkaar?

Sinds Luke en Siannise elkaar leerden kennen in de wintereditie van Love Island UK zijn ze bijna iedere dag samen geweest. Sterker nog: in juni 2020 kochten de twee hun eigen lovenest in Londen. Maar inmiddels weerklinken de geluiden over een breuk steeds luider.

Radiostilte

Hoewel Paige Turley en Finley Tapp de winnaars van het seizoen werden, veroverden Siannise en Luke veel harten van kijkers. De laatste tijd is er echter paniek in de tent, want er verschijnen al eventjes geen foto’s van hen samen meer op ‘The Gram’. “Ze hebben allebei een zware tijd achter de rug, maar voor nu is het voorbij”, wordt een bron geciteerd door de krant The Sun.

‘Geen commentaar’

De laatste keer dat Luke een kiekje met Siannise deelde dateert al weer van 7 oktober, op de feed van Siannise moeten we terugscrollen tot 28 september. Dat terwijl de twee tot die tijd juist zéér regelmatig uitpakten met mierzoete beelden. De laatste keer dat ze samen werden gespot door fans is al van 27 oktober. Luke en Siannise hebben zelf nog niet gereageerd op de hardnekkige geruchten over een breuk, weet Beautify tot slot te melden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luke Trotman (@luketroytrotman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luke Trotman (@luketroytrotman)