Love & Reality
Lars Lizzy Married at First Sight

Zijn Lars en Lizzy uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Lars en Lizzy uit Married at First Sight nog samen? Lars en Lizzy is het eerste koppels dat gepresenteerd wordt in MAFS 2021. Het jonge stel lijkt goed met elkaar te klikken, maar de grote vraag is: slaat de vonk ook echt over en blijven de twee gedurende het gehele experiment en zelfs daarna bij elkaar? De eerste tekenen zijn goed.

Lars Scheve is wijkagent

Lars Scheve is 35 jaar oud en heeft zich opgegeven voor Married at First Sight. Een klein beetje impulsief, maar vol overtuiging koos hij ervoor om mee te doen aan het experiment om de ware liefde te vinden. Lars is woonachtig in Breda en was jarenlang wijkagent. Toen het tijd werd voor iets nieuws, is deze jongeman aan de slag gegaan als operationeel wijkagent waardoor hij nu andere wijkagenten aanstuurt.

Naast dat hij nu andere wijkagenten aanstuurt, rijdt Lars ook regelmatig mee in de noodhulp. Daarnaast gaat hij aan de slag met een opleiding tot officier van dienst en hulpofficier van justitie. Lars maakt dan ook van alles mee op zijn werk en zou het daar thuis soms graag met iemand over willen hebben. Een tijdje vond hij dat bij zijn jeugdliefde met wie hij twaalf jaar samen was en zelfs getrouwd is geweest. Toen Lars echter veranderde door zijn baan als politieman, veranderde ook de relatie totdat hij beëindigd werd. Misschien vindt hij dat luisterend oor wat Lars zo hard zoekt nu wel bij wel bij Lizzy. Naar eigen zeggen is hij nu absoluut op zoek naar een nieuwe liefde.

Lars Scheve kun je volgen via Instagram.

Lizzy een echte topsporter

Lizzy Witlox wordt door de experts gezien als de perfecte match voor Lars. Lizzy is 25 jaar oud en is afkomstig uit Eindhoven. In het dagelijks leven is ze werkzaam als assistent-accountant en daarnaast blijkt ze ook een uiterst sportief type. Sinds haar achtste doet ze als hobby aan wielrennen, vooral omdat ze dat met de paplepel ingegoten kreeg van haar vader en oom.

Vanaf haar zestiende werd haar liefde voor wielrennen nog serieuzer. “Toen ben ik in de nationale selectie terecht gekomen.” Een tijd lang focuste Lizzy zich dan ook volledig op de sport. School en een sociaal leven kwamen pas ver na het wielrennen. Toch was het niet allemaal voor niets. “De afgelopen jaren ben ik twee keer Nederlands kampioen geworden in het mountainbiken. Ook heb ik verschillende medailles behaald in de Nederlandse kampioenschappen. In 2017 heb ik het algemeen klassement van de world cup gewonnen.” Lange tijd stond het leven van Lizzy in het teken van de sport. Totdat ze zich steeds vaker duizelig en zwak begon te voelen.

Carrière Lizzy beëindigd
Lizzy vreesde enige tijd voor een hartafwijking, maar dat bleek niet het geval. Haar borstbeen bleek naar binnen te zijn gegroeid, waardoor haar hart niet meer normaal kon pompen. De extreme vermoeidheid zorgde ervoor dat Lizzy meer ging nadenken. Nu ze de topsport achter zich heeft gelaten, kan ze zich volop focussen op haar studie, een baan en de liefde.

Lizzy Witlox is te volgen via Instagram.

Zijn Lars en Lizzy uit Married at First Sight nog samen?

De eerste tekenen zijn goed voor Lars en Lizzy. Met een matchscore van liefst 80% hebben de twee voorafgaand al een droomscore te pakken. Ze scoorden uitstekend op normen en waarden, hechtingstijl en seksualiteit. Daarnaast zijn het ook nog eens allebei Brabanders. Bij het huwelijk zeggen de twee dan ook overtuigend ‘ja’ en ook na de grote dag lijken de twee het met elkaar gevonden te hebben.

De twee waren veelvuldig te zien in vooruitblikken op het nieuwe seizoen en daaruit blijkt nog geen reden tot paniek. Zo horen we Lizzy in een vooruitblik zelfs zeggen: “Hij is wel echt zorgzaam en echt precies wat ik zocht. Ik wil het liefst gewoon bij jou zijn.” Tijdens koppelsweekend blijkt het echter toch niet allemaal zo goed te gaan tussen Lars en Lizzy. Met name Lizzy merkt da ze het moeilijk heeft en dat Lars net wat te snel voor haar gaat. In de slotaflevering blijkt uiteindelijk dat Lars en Lizzy niet getrouwd blijven. Alhoewel hij echt verliefd op haar is geweest, geldt dat niet voor haar.

Trouwring

Lars wilde eerder wel benadrukken dat het niets betekent als hij gezien wordt zonder trouwring. Dat is namelijk afgesproken met het productieteam. “Vanaf nu mag iedereen stoppen met DM’en dat ik op foto’s geen trouwring draag, deze heb ik altijd bij me. De afspraak is dat geen van de deelnemers van het beslismoment tot de laatste aflevering zijn of haar trouwring draagt, ongeacht de uitkomst. Zo is het voor niemand daar uit op te maken wat de uitkomst is”, aldus Lars.

Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep!