Love & Reality

Zijn Kristen en Julian uit Temptation Island USA seizoen 3 nog samen?

Zijn Kristen en Julian uit Temptation Island USA seizoen 3 nog samen? Kijkers van de serie rondom de ultieme relatietest vragen het zich massaal af, want het was lang niet altijd rozengeur en maneschijn voor de twee. In de loop der tijd zullen we er achter gaan komen of Kristen en Julian nog bij elkaar zijn. Mochten ze het samen overleven zal er spoedig een bruiloft aankomen. Al wordt het nog kantje boord betreft Julian, die alle vrouwelijke aandacht wel lijkt te kunnen waarderen. Kristen is ondertussen nog te druk met het verwerken van een vreselijk trauma uit haar verleden. Na afloop vroeg Julien haar ten huwelijk, Kristen zei volmondig ‘ja’ en de bruiloft is op 24 juli 2022.

Zijn Kristen en Julian uit Temptation Island USA seizoen 3 nog bij elkaar?

Kristen Ramos and Julian Allen, beiden afkomstig uit Sewell, New Jersey, zijn al meer dan elf jaar bij elkaar. Ze werden verliefd in hun schooltijd en lieten elkaar nooit meer gaan. Maar de laatste jaren kwam de slijt er een beetje op, en groeiden ze ietwat uit elkaar.

Bovendien heeft personal trainer en voormalig profvoetballer Julian toegegeven dat hij zijn geliefde, fysieke therapeute Kristen, in het verleden al twee keer heeft bedrogen. Hij is bang dat Kristen daarom ‘nee’ zal zeggen als hij op één knie zou gaan. Die angst is niet geheel ongegrond, want Kristen vindt het lastig om hem nog volledig te vertrouwen na zijn twee eerdere slippertjes.

Julian uit Temptation Island USA 3 is voormalig professioneel rugbyer

Het zou best eens kunnen dat het fout af gaat lopen tussen Kristen en Julian in Temptation Island USA seizoen 3. Kristen heeft namelijk geen foto samen met Julian meer geplaatst sinds januari 2018, en de laatste foto samen op het account van Julian dateert al weer van mei 2019. Dat kan natuurlijk zijn omdat ze spoilers willen voorkomen, maar volgens de website Bustle ligt het voor de hand dat de twee simpelweg niet meer samen zijn.

In gesprek met presentator Mark Walberg vertelde Kristen al: “Ik wil niet zomaar met iemand trouwen, alleen omdat we al elf jaar samen zijn. Ik wil met iemand trouwen omdat ik diegene volledig vertrouw, en omdat het honderd procent de juiste keuze voor ons beiden is. Deze uitdaging, meedoen aan Temptation Island USA seizoen 3, kan ons dus gaan maken of breken.”

Kristen stelt zich niet open, Julian bloeit op

En de kans dat het hun gaat ‘maken’ lijkt erg groot, alleen al omdat Kristen zó terughoudend is dat ze amper met de vrijgezelle heren wil praten. Al meerdere keren werd Kristen er op aangesproken, maar ze zit constant met haar gedachten bij Julian. Voor een slippertje van de brunette hoeven we dan ook amper te vrezen. Julien daarentegen trekt wel al steeds intiemer op met de vrijgezelle dames, dus we houden ons hart al vast..

Kristen onthult haar trauma

Kristen gaf al meermaals aan dat ze zich niet zo goed open kon stellen, omdat ze niet lekker in haar vel zat sinds een trauma uit het verleden. Tijdens het kampvuurmoment in aflevering 5 vertelt ze voor het eerst wat dat trauma is; ze is niet zo heel lang geleden haar broer verloren, aan een overdosis. Erg heftig.

Verder brak Julian zo ongeveer de banden met zijn grootste temptation, single Maya. Maya kreeg ruzie met een andere vrijgezelle dame en reageerde zó fel dat Julian op haar afknapte. “Ik had die niet van haar verwacht, is dit dezelfde Maya als die waar ik zo goed mee op kon schieten?”, vroeg de gespierde vriend van Kristen zich af. Voor laatstgenoemde lijkt Maya dus geen gevaar meer; Julian wandelt rustig richting het einde van het avontuur.

Julian koopt ring voor Kristen op final date

In aflevering 9 mochten de dames en heren voor een laatste keer op date. Waar dit bij meerdere stellen betekenden dat er gezoend werd, bleef Julian trouw. Hij ging namelijk met zijn date winkelen in de zoektocht naar een trouwring: bij het laatste kampvuur wil hij Kristen ten huwelijk gaan vragen.

En dat deed hij dus ook. Het werd een sprookjesachtig moment dat veel harten deed smelten. En natuurlijk zei Kristen ‘1000% ja’.  De twee kenden diepe dalen – zoals vreemdgaan door Julien, en de dood van Kristens broer aan een overdosis -, maar dit powercouple lijkt niet kapot te krijgen.

Bruiloft al gepland

Met een schitterende ring om de vinger bij een zielsgelukkige Kristen gingen de twee samen naar huis. En op de reünie maakten ze bekend dat ze gaan trouwen op 24 juli (de dag dat ze ook verkering kregen) in 2022. Topnieuws!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Temptation Island (@temptationtv)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julian Allen (@thehybrid_86)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kristen (@kris_ivette)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kristen (@kris_ivette)