Love & Reality
Roxy Jesse Married at First Sight Match or Mistake

Zijn Jesse en Roxy uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

Jesse en Roxy vormen het laatste stel dat blind trouwt in Married at First Sight: Match or Mistake, maar zijn ze nu nog samen? De opnames van MAFS: Match or Mistake zijn alweer een tijdje achter de rug en het verhaal van Jesse en Roxy is inmiddels dan ook al flink gevorderd. De grote vraag daarbij is: Zijn Roxy en Jesse nu nog bij elkaar?

Jesse in MAFS: Match or Mistake

Jesse doet mee aan MAFS: Match or Mistake. De 27-jarige commercieel medewerker is een betrouwbare familieman die nog nooit een relatie heeft gehad. “Ik zou mezelf omschrijven als iemand die echt van gezelligheid houdt. Een sociaal iemand. Ik houd graag van mensen om me heen. Ik houd wel van een borreltje en ik houd wel van een feestje. Ik denk wel dat mijn vrienden echt gaan schrikken, want ik sta binnen de vriendengroep bekend als de eeuwige single.”

Geen relatie

Jesse heeft al vaker op het punt gestaan om een relatie aan te gaan, maar kapte het dan altijd af. Hij vindt het zonde van zijn tijd om een relatie aan te gaan met iemand waarvan hij weet dat het na een tijdje klaar is. Zijn toekomstige partner zal er rekening mee moeten houden dat Jesse nog thuis woont met zijn ouders en tweelingzus.

“Ik ben een beetje een moederskind, maar dat komt ook omdat mijn moeder altijd thuis was en altijd alles heeft gedaan voor ons.” Zelfs zijn kamer wordt door zijn moeder opgeruimd. Maar als ik op mezelf woon, gaat dat helemaal goed.”

Brabantse Roxy in Married at First Sight

Jesse trouwt met de dertigjarige Brabantse Roxy. Zij is werkzaam als coupeuse en houdt enorm van gezelligheid, van het sociale. Ze heeft veel vrienden om haar heen en dat zoekt ze ook in een partner. “In mijn vrije tijd vind ik het heel gezellig om met vriendinnen een hapje te eten, lekker borrelen. Ik doe alles met hun.”

De vorige relaties van Roxy verliepen niet helemaal vlekkeloos. “Mijn vorige relatie is niet heel leuk geëindigd. Die heeft bij elkaar denk ik wel zes jaar geduurd. Ik ben heel vaak over mijn eigen grenzen heen gegaan. Heel veel geaccepteerd. Ik ben mezelf wel echt tegengekomen. Heel veel hulp gehad. Toen was ik wel even afgekickt van de liefde.”

Zijn Jesse en Roxy uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

Nu het seizoen in volle gang is, is het de vraag: Zijn Jesse en Roxy uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen? De opnames zijn tenslotte alweer een tijdje achter de rug. Helaas moeten we constateren dat Jesse en Roxy niet meer samenzijn na MAFS. De knoop werd definitief doorgehakt tijdens hun final vows.

Niet meer samen

“De vonk is niet overgeslagen”, legde Roxy uit. Jesse was het er mee eens, maar ‘is er wel van overtuigd dat Roxy snel een leuke man zal vinden die haar een stabiele situatie kan gaan geven, en helemaal bij haar past’. Maar die man is dus niet Jesse.

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!