Love & Reality
Hans Petra B&B Vol Liefde

Zijn Hans en Petra uit B&B Vol Liefde nog samen?

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde leverde verschillende stelletjes op, maar zijn Hans en Petra uit B&B Vol Liefde nog samen? Dat is een vraag waar veel kijkers van het programma mee achterblijven na de laatste uitzending. Hans en Petra groeiden in de drie weken van de opnames nader tot elkaar, maar die vonden plaats in mei. Hoe is het nu tussen de twee? Zijn Petra en Hans ook na B&B Vol Liefde bij elkaar gebleven?

Hans uit Frankrijk in B&B Vol Liefde

De 59-jarige Hans Vroom uit de Dégagnac deed in B&B Vol Liefde een poging om de ware liefde te vinden. Nadat hij ruim twintig jaar geleden samen met zijn toenmalige vriendin vertrok naar Frankrijk, kwam Hans in een klein dorpje terecht met niet veel bewoners. Een vriendin vinden bleek dan ook onmogelijk en dat zorgde ervoor dat Hans alweer lange tijd alleen was.

“Het probleem hier is dat er weinig inwoners zijn. Dus ik zit echt in het gat in de wereld. Vandaar dat het vrij moeilijk is om hier een partner te vinden. Ik zoek een open vrouw die eventueel wil participeren in het bedrijf. Charmant, zelfstandig, affiniteit met honden en paarden, die het ziet zitten om met mij een toekomst aan te gaan.” In dat kader kwamen er vijf vrouwen bij hem op visite: Petra, Yovan, Daisy, Anne Marie en Marion. Hij verloor zijn hart aan de dame die er het langste is geweest: Petra.

Petra uit Ik Vertrek naar Frankrijk

De 51-jarige Petra is een van de dames die onder de indruk raakte van de oproep van Hans. In het dagelijks leven werkt ze als paraveterinair en kattengedragsdeskundige. Een B&B is voor haar zeker niet nieuw, want ze deed in het verleden mee aan Ik Vertrek waar ze aan de slag ging met een B&B in Engeland. Ze had dan ook meteen het idee een match met Hans te kunnen zijn.

Twijfels

Liefst drie weken bivakkeerde Petra in de B&B van Hans zonder echt veel hoogte van hem te krijgen. Vooral richting het einde namen de twijfels toe. Anne Marie koos er zelf voor om de B&B van Hans te verlaten, maar Petra had lang het idee dat hij met Anne Marie was geëindigd als ze niet vrijwillig was vertrokken. Hans wilde juist graag dat ze bleef: “Ik kan niet zeggen dat ik knetter verliefd op je ben, maar dat kan wel misschien nog komen.”

Zijn Hans en Petra uit B&B Vol Liefde nog samen?

In de laatste aflevering bleek dat Hans ervan overtuigd is dat Petra de vrouw van zijn dromen is. Ze hebben samen drie hele leuke weken gehad, maar de opnames zijn al een tijdje geleden geweest. Dat betekent dat we nu alweer zo’n drie maanden verder zijn sinds de opnames in mei eindigden. Hans zei toen nog: “Ik zit ontzettend lekker in mijn vel. Ik voel me helemaal happy, helemaal zen. Het was heel leuk. In die drie weken zijn we enorm naar elkaar gegroeid.”

De grote vraag is nu: Zijn Hans en Petra uit B&B Vol Liefde nog samen? Alhoewel daar nog geen officiële uitspraken over zijn gedaan, ziet het er goed uit voor Hans en Petra. De twee volgen elkaar tenslotte nog altijd op Instagram. Daarnaast dook Petra tijdens de uitzendingen van B&B Vol Liefde al eens op in een aflevering van Renze. Daar viel het meteen op dat ze het shirt droeg van de band van Hans. Zou je dat nog doen als het toch niets is geworden? Wij denken dan ook dat Hans en Petra uit B&B Vol Liefde nog samen zijn.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep