Love & Reality

Zijn Erin en Corey uit Temptation Island USA seizoen 3 nog samen?

Zijn Erin en Corey uit Temptation Island USA seizoen 3 nog samen? Een vraag die vaak voorbij komt sinds dit koppel een nogal hobbelig parcours aflegde in de villa der ultieme verleiding. Helaas moeten we voor het antwoord erop nog eventjes wachten. Er moeten in ieder geval wel de nodige issues opgelost worden, en ondertussen blijft met name mede-profvoetballer Griffin op Erin jagen. Al leek Erin zelfs sinds aflevering 4 meer naar de lieve single Evan te neigen, maar een aflevering later werd hij plots door de dames naar huis gestuurd. Datzelfde gold in aflevering 7 voor Shaq.

Zijn Erin en Corey uit Temptation Island USA seizoen 3 nog samen?

Corey Sobczyk is een 25-jarige concierge manager en de één jaar jongere Erin is gedragstherapeut. In het verleden was Erin ook nog professioneel voetbalster: ze maakte deel uit van de Houston Dash in de 2017 NWSL College Draft. Corey en Erin zijn inmiddels anderhalf jaar samen, maar het feit dat Erin haar geliefde constant vergelijkt met haar exen zorgt voor problemen.

Corey voelt zich daar gekleineerd en ondergewaardeerd door, aangezien Erin in het verleden professionele atleten heeft gedatet. Cory loopt derhalve constant op zijn tenen in een poging zich te bewijzen als ‘een betere man dan al haar exen’.

Temptation-Erin was professioneel voetbalster

Hoewel we nog niet met zekerheid kunnen zeggen of Erin en Corey nog bij elkaar zijn, wijst alles daar wel op. In tegenstelling tot de andere koppels volgen ze elkaar namelijk nog op Instagram; een teken aan de wand. Onder een foto van 2020 van Erin reageerde Corey nog dat het ‘een adembenemend kiekje was’. Erin reageerde daar toen lachend op: “Je adem stinkt wel!”

Aan presentator Mark Wahlberg legt Erin uit dat ze ‘om veel redenen meedoen, maar één ervan is het iets onafhankelijker van elkaar worden’. Laten we hopen dat dat Erin en Corey gaat lukken in Temptation Island USA seizoen 3. Maar niet té onafhankelijk, natuurlijk.

Onzekere Corey is bang voor concurrentie van Griffin

Het grote probleem van Corey is altijd al dat hij onzeker is, en daardoor bang voor concurrentie. Op Temptation Island is dat niet anders; als hij in aflevering 2 hoort dat zijn Erin op date gaat met mede-profvoetballer Griffin, schiet hij gelijk in de vlekken.

Gelukkig voor Corey geeft Erin in aflevering 3 aan dat ze in heeft gezien meer naar zichzelf te moeten kijken, betreft de bestaande struggles in hun relatie. Hopelijk doet ze dat ook écht, maar daar lijkt het toch niet bepaald op.

Erin switcht van Griffin naar Evan

Want in aflevering 4 schuift Erin Griffin wel een beetje aan de kant, maar gaat ze vervolgens vol gas op date met single Evan. De twee hebben diepe gesprekken en geven beiden toe dat er ‘wel gevoelens beginnen te spelen’. Het komt dan ook als een enorme schok dat de dames een dag later besluiten om Evan naar huis te sturen. Die ontploft van woede en geeft Erin er flink van langs. Was ze simpelweg bang voor haar gevoelens voor hem? Het lijkt er wel op.

Na Evan stuurt Erin ook Shaq naar huis

Want in aflevering 7 flikt Erin eigenlijk precies hetzelfde. Erin maakte namelijk bekend dat Shaq, de single waarmee ze juist zoveel fijne dates en momenten heeft gehad, weg te sturen. “Ik heb juist de meest hechte band met jou, maar ik moet meer aan mijn relatie met Corey gaan werken.” Het klinkt dus alsof Erin de verleiding niet meer aan wil/durft te gaan..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Corey Sobczyk (@corey_sobczyk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erin Smith (@esm0oth)