Love & Reality

Zijn Erica en Kendal uit Temptation Island USA seizoen 3 nog samen?

Zijn Erica en Kendal uit Temptation Island USA seizoen 3 nog samen? Een brandende vraag voor alle kijkers van de populaire realityserie. Helaas moeten we voor het antwoord op die vraag nog eventjes wachten, maar de voortekenen zijn niet al te best. In aflevering drie zoende Kendal namelijk met vrijgezel Alexcys, en in de vierde episode gingen ze zelfs all-in. In aflevering vijf volgde tot overmaat van ramp een trio, met single Nickole er bij. Vervolgens barstte in aflevering acht een bom in de driehoeksverhouding, maar al vrij snel daarna liet Kendal Nickole vertrekken en keerde de rust weder. Op het laatste kampvuur waagde Kendal nog een poging tot vergiffenis, maar Erica was duidelijk: zij wil niet met hem door. Plan B Alexcys wél, en dus verliet Kendal het eiland samen met de blondine. Maar dat ging gelijk na de opnames ook al stuk: derhalve is iedereen uit deze soap vandaag de dag weer single.

Zijn Erica en Kendal uit Temptation Island USA seizoen 3 nog samen?

Erica Washington en Kendal Kirkland uit Los Angeles, California, twijfelen al maandenlang over hoe (en überhaupt: of) hun relatie voortgezet moet gaan worden. Die twijfels werden gevoed door ‘meerdere gevallen van ontrouw en/of oneerlijkheid’. Op het moment van vertrek naar Hawaï waren Erica en Kendal 2,5 jaar samen. De 24-jarige Erica wist op dat moment wel zeker dat Kendal de ware voor haar is, maar dat was niet geheel wederzijds.

De succesvolle ondernemer wil namelijk een vrouw naast zich hebben die hem ‘op het gebied van werk én van relaties goed bij kan houden’. Hij is er niet zeker van dat Erica dat is en kan. Die terughoudendheid zorgt dan weer voor irritatie bij Erica, die vermoedt dat die ontstaat ‘omdat Kendal haar en hun relatie niet genoeg prioriteit geeft’.

Kendal twijfelt aan relatie met Erica

De insteek van Erica is vooral: trouwen, als ze Temptation Island USA seizoen 3 samen overleven. Kendal wil vooral gewoon eens zien of er ‘iets beters rondloopt’. Waar ze wel in overeen zijn gekomen is dat ze zonder afgesproken regels naar de villa komen. Dat is een move die in het Temptation-verleden al heel erg veel relaties heeft gesloopt. Laten we hopen dat dit bij Erica en Kendal in Temptation Island USA seizoen 3 níét het geval zal zijn.

Kendal gaat all-in met single Alexcys

Het lijkt er echter wel op, want al in aflevering 3 promoveert Kendal het ‘geen regels hebben afgesproken’ tot ‘een vrijbrief om alles te doen wat hij wil’. Aangezien er niet is uitgesproken dat simpelweg vreemdgaan niet mag, zoent hij in de derde episode al met Alexcys. Bovendien mag de single bij hem in bed kruipen om de nacht door te brengen.

Die avond weigert Alexcys dat zelf nog, maar een dag later hapt ze alsnog en zetten de samen flink de bloemetjes buiten. Als Erica de beelden ervan bij het kampvuur met lede ogen aanziet, klapt ze helemaal uit de school: Kendal is al eerder vreemdgegaan in hun relatie, en nu is het echt voorbij.

Trio Kendal, Alexcys en Nicole in Temptation Island USA

Dit lijkt dus nu al niet meer te lijmen. Dat wordt nog maar eens onderstreept als Kendal en Alexcys in aflevering 5 ook nog even single Nicole er bij begroeten in bed, voor een trio. Erica houdt zich indrukwekkend sterk, maar vooral hoelang nog is de vraag.

Boze Erica stuurt geen videoboodschap

Hoe dan ook pikt ze het gezemel van haar Kendal niet meer. Hij vertelt in aflevering 7 namelijk in een videoboodschap dat ‘zijn acties onderdeel zijn van het proces, van het ‘de temptation aangaan’.  Maar zijn vriendin Erica wil daar niets van weten. Zij stuurde dan ook helemaal géén videoboodschap terug, de relatie lijkt absoluut voorbij.

De vraag is nu alleen nog of Kendal dan wel met één van zijn single-crushes gaat eindigen. Want de interesse van Nickole vindt Kendal wel interessant, tot ergernis bij Alexcys. Nickole denkt dat ze een diepere band met Kendal heeft dan dat ze werkelijk heeft.. Af en toe samen het bed delen is oké, maar elke dag? Nee, bedankt. We hebben geen relatie met zijn drieën.” En Kendal concludeert zelf: “Ik zal uiteindelijk moeten kiezen welke vrouw de juiste is voor mij.” Hoe dan ook lijkt Erica al lang geen optie meer.

Kendal móét kiezen

In aflevering 9 móét Kendal kiezen: neemt hij op zijn final date Nickole of Alexcys mee? Degene die hij níét kiest moest per direct het eiland verlaten. Alexcys werd de gelukkige; zij mocht mee op dreamdate. Nickole droop verdrietig af.

Wanhoopspoging blijkt tevergeefs, dan maar met Alexcys naar huis

Maar op het afsluitende kampvuur, bij de hereniging, leek Kendal zich tóch weer bedacht te hebben. Hij smeekte Erica namelijk nog voor vergiffenis, maar kreeg nul op rekest en schakelde vervolgens doodleuk door: “Dán ga ik met Alexcys naar huis.” En dus voegde de single met wie hij al een tijdje het bed deelde zich als een mak schaapje achter Kendal.

Dat duurde echter ook niet lang, want op de reünie wordt duidelijk dat Alexcys en Kendal elkaar nog één keer hebben gezien, maar daarna liet Alexcys Kendal achter zich. Derhalve zijn Alexcys, Kendal, Erica en ook Jesse (de crush waarmee Erica veel optrok) allemaal weer vrijgezel vandaag de dag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @eericahan