Love & Reality

Zijn Chelsea en Thomas uit Temptation Island seizoen 3 nog samen?

Zijn Chelsea en Thomas uit Temptation Island seizoen 3 nog samen? Die vraag spookt bij veel kijkers van de realityserie door het hoofd, want het zou natuurlijk niet voor het eerst zijn dat meedoen aan dé ultieme relatietest een breuk inleidt. Helaas weten we nog niet of Chelsea en Thomas nog bij elkaar zijn, en dat wordt nog spannend ook. Chelsea ontwikkelde namelijk ‘feelings’ voor single Dr. Blake. En in aflevering 7 ging de kogel door de kerk: Chelsea zoende met laatstgenoemde, waarop Tom alvast een voorschot nam op einde relatie.

Zijn Chelsea en Thomas uit Temptation Island seizoen 3 nog samen?

De 37-jarige Thomas Gipson wist de acht jaar jongere Chelsea Orcutt (beiden afkomstig uit West-Hollywood) een tijdje terug te veroveren na in haar DM te sliden. Ze zijn inmiddels een jaar samen, maar het flirterige gedrag van Thomas richting andere dames irriteert Chelsea enorm. Zij wordt dan jaloers. Thomas erkent dat hij het lastig vindt om zich aan een vrouw te binden, en dus moet Temptation Island USA duidelijk gaan maken of ze überhaupt wel voor elkaar gemaakt zijn.

De Amerikaanse media schrijven dat het er op lijkt dat Chelsea en Thomas nog bij elkaar zijn na Temptation Island. Zo plaatste een vriend van Chelsea eens op haar Instagram-pagina: “Get married, love one another, have children, love them, turn your back on all the social media BS.” Waarop Chelsea reageerde: “Love this!” Dat zou natuurlijk een teken kunnen zijn dat het nog altijd snor zit met haar relatie met Thomas.

Temptation Island USA-Chelsea en Thomas zijn acteurs

Toch blijft het lastig te voorspellen, want het feit dat er slechts twee van de acht stellen uit de eerste twee seizoenen van Temptation Island USA nog altijd samenzijn, is niet heel hoopgevend. Bovendien is Thomas gewend om mensen te ‘misleiden’, want hij werkt – naast als investeringshandelaar – ook als acteur.

En datzelfde geldt voor Chelsea, die professioneel actrice is. Ze schitterde tot dusver met name in videoclips en reclamespotjes. Verder kan deze beauty ook nog eens erg mooi zingen. Hopelijk zingen Chelsea en Thomas geen valse noot in Temptation Island USA seizoen 3, en blijven ze ‘gewoon’ bij elkaar.

Chelsea valt voor Dr. Blake, maar die blijkt meer ‘Fake Blake’

Het wordt in ieder geval nog een hele klus, want Chelsea ergert zich aan het flirterige gedrag van Tom, dat hij ook in Temptation Island USA doortrekt. Bovendien erkent ze in aflevering 3 dat ze zelf feelings heeft voor single Blake, vanwege zijn beroep als arts ook wel Dr. Blake genoemd. Is hij degene die het hart van Chelsea gaat helen?

Nee, daar lijkt het niet op, want in aflevering 4 breekt Chelsea al weer met hem. Het begon allemaal met een gesprek tussen deelneemster Chelsea met single Blake. De twee trokken de eerste dagen veel met elkaar op, maar inmiddels ‘voelt Chelsea zich niet meer fijn bij hem’ omdat er wordt getwijfeld aan de oprechtheid van Blake. Als een andere vrijgezel hem ‘Fake Blake’ noemt, gaat er een bom af. Chelsea valt in de armen bij een andere single, Tommy.

Tommy weggestuurd, Blake terug in beeld

Maar die sturen ze een dag later al weer weg, omdat hij nu ook met Erica probeerde aan te pappen. Vervolgens keerde Chelsea dan toch weer terug in de armen bij Blake, met wie ze nu echt de grens opzoekt. Gaat ze die ook overschrijden? Het antwoord is: ja.

Chelsea zoent met Blake, Tom woest

In aflevering 7 zoent Chelsea voor het eerst met Blake. Vriend Tom stuurde juist net een liefdevolle videoboodschap naar Chelsea, maar zij stuurde absoluut niet iets in dezelfde strekking terug. Hoewel ze net zelf met Blake had gezoend, betichtte ze Tom van te veel flirten en legde ze de volgende bom onder de relatie. Die bom ontplofte toen Tom een zoenende Chelsea met Blake terugzag tijdens het kampvuurmoment. Hij concludeerde dat de relatie nu echt wel over was.

Al vindt Chelsea dat allemaal niet zo’n probleem; zij richt zich liever op het flirterige gedrag van Tom, en vindt dat ze daarom het volste recht heeft om de bloemetjes flink buiten te zetten met Blake.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thomas Gipson (@thomas_gipson)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chelsea Brea (@chelseabreea)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chelsea Brea (@chelseabreea)