Love & Reality

Zijn Ayla en Reamon nog bij elkaar na Ex on the Beach: Double Dutch?

Het seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is inmiddels ten einde, en dus kan de balans opgemaakt worden. Is er bijvoorbeeld nog liefde opgebloeid in de villa? Tussen Dennis en Olivia in ieder geval wél, zo is gebleken. En zijn Ayla en Reamon ook nog samen na Ex on the Beach: Double Dutch?

Zijn Ayla en Reamon nog bij elkaar na Ex on the Beach: Double Dutch?

Het antwoord is helaas: nee. Tussen hen bleek de liefde niet voldoende te zijn voor een relatie, zo meldt Ayla na afloop van de serie in een livesessie op Instagram. “Het werkte niet. We hebben het geprobeerd, maar ex is ex”, zegt de blondine.

Ayla en Reamon zijn definitief uit elkaar

Reamon kwam namelijk als de oude vlam van Ayla de zee uit. Even leek het erop dat ze weer bij elkaar zouden gaan komen, maar dat is dus toch niet gebeurd. De twee ontmoetten elkaar enkele jaren geleden op een beachclub, en het was gelijk liefde op het eerste gezicht. “De tijd stond even stil”, zei Reamon al eens in een terugblik.l “Ik zei: ik ga niet eerder weg dan dat ik je nummer krijg.” Ayla vult aan: “Hij heeft best lang achter mij aan gelopen.” Maar na een etentje kwamen ze toch samen, en drie maanden later volgde officieel de relatie.

Er kwam echter bindingsangst bij Ayla opspelen, ontstaan uit vorige relaties. “Ze werd heel jaloers, wilde steeds in mijn telefoon zitten”, vertelt Reamon. “Ik voelde dat ze mij niet vertrouwde.” Uiteindelijk maakte Ayla het uit, nam ze hem toch weer terug en klapte het even later alsnog definitief. In totaal hebben ze twee jaar lang een relatie gehad en woonden ze zelfs samen, tot Reamon het uitmaakte via WhatsApp. “Een goede vrouw zoeken is als naar een speld in een hooiberg zoeken”, besluit de spierbundel, die dus ook ná EOTB niet definitief met Ayla verderging.