Love & Reality
Astrid Sander Married at First Sight

Zijn Astrid en Sander uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Astrid en Sander uit Married at First Sight nog samen? Astrid en Sander hebben het nieuwste seizoen van MAFS afgetrapt. Het zijn de eerste twee die elkaar het ‘ja-woord’ hebben gegeven. Op het eerste oog lijken de twee elkaar helemaal gevonden te hebben. Ze wonen dicht bij elkaar en staan op hetzelfde punt in hun leven. Maar zijn ze ook nog daadwerkelijk samen? In dit artikel vind je alles wat we weten over Astrid en Sander uit Married at First Sight.

Astrid Wijsman uit Married at First Sight

Astrid Wijsman is te zien in Married at First Sight seizoen 7. Ze gaf zich nietsvermoedend op voor het programma en ving in een grote zaal een bruidsboeket dat door Sylvia, bekend uit het afgelopen seizoen, de lucht in werd gegooid. Dat betekent dat Astrid gaat trouwen. Astrid is 57 jaar en geboren in Amsterdam. Tegenwoordig woont ze in Amsterdam-Noord. Ze wordt omschreven als vrolijk en een beetje volks en zit in een fase in haar leven dat ze op het punt staat dat ze zich graag zou willen settelen.

Astrid is doordeweeks druk in de weer met haar baan. Ze is werkzaam als ziekenverzorger en verzorgt medische pedicure waarvoor ze bij mensen thuiskomt. “Ik ben wel vrolijk, ik ben weinig chagrijnig. Ik houd wel van lachen en ben ook zorgzaam. Ik maak me ook wel zorgen om mensen. Als ze in m’n hart zitten, zitten ze er ook echt”, omschrijft ze zichzelf. Astrid heeft alles goed op orde. Ze heeft een leuk huis en leuke vrienden om zich heen. “Ik ben eigenlijk heel tevreden.” Toch ontbreekt er voor haar nog wat, namelijk een leuke man.

Relaties

Astrid is niet heel haar leven alleen geweest. Toen ze vijftien was, leerde ze een leuke man kennen. Met hem is ze 24 jaar samen geweest. Ze zijn samen opgegroeid en hebben twee dochters gekregen. Ze zag het als een leuk huwelijk, maar toch is ze inmiddels weer alleen. Nu ze dertien jaar single is, zou ze graag weer een vaste partner willen. “Gewoon lekker samen alles delen. Leuke dingen met elkaar meemaken en die arm om je heen. Het vertrouwde, gewoon een leuke man.” Die vindt ze mogelijk wel in Sander Hempenius die ook meedoet aan Married at First Sight.

Sander Hempenius uit MAFS

Sander Hempenius is de man die aan Astrid gekoppeld is aan Married at First Sight. Hij woont in Weesp en woont daarmee erg dichtbij Amsterdam. Sander is 61 jaar en een vrolijke vent die positief in het leven staat. Hij is zelfstandig en is erg trots op zijn beroep. Zo is hij werkzaam als kitter. “Ik ben kitter, dat is het afkitten van badkamers, buitengevels en alle voorkomende werkzaamheden waar kitvoering in moeten.”

Sander is opgegroeid in een groot gezin. Hij is geboren in Leeuwarden en groeide op in Friesland als kind in een gezin met elf kinderen. “Het was altijd gezellig, veel vrolijkheid. Liefde was er iets minder, omdat dat natuurlijk verdeeld moest worden over elf kinderen.”

Getrouwd geweest

Sander is in het verleden vijftien jaar getrouwd geweest en is de trotse vader van een dochter. Zij is ook de drijfveer geweest van Sander om mee te doen aan MAFS. Na zijn huwelijk heeft hij nog drie lange relaties gehad, maar uiteindelijk vond hij niet zijn perfecte match. “Ik ga er vanuit dat ik nu de juiste tref. Waar ik gewoon de rest van mijn leven mee kan slijten.”

Hij weet al precies hoe zijn ideale vrouw eruit ziet. “Lekkere Hollandse meid. Die gewoon lekker gezellig in het leven staat, net als ik. Die ook van een beetje genieten houdt en die er gewoon wil zijn voor mij, omdat ik er ook voor haar wil zijn. Iemand die gewoon zegt: We gaan mooie herinneringen maken.” Zelfs wanneer het niet helemaal is waar Sander op rekent, dan wil hij zijn nieuwe partner een kans geven.

Zijn Astrid en Sander uit Married at First Sight nog samen?

De grote vraag is natuurlijk of Astrid en Sander nog samen zijn na hun deelname aan Married at First Sight. Lange tijd leek er geen vuiltje aan de lucht voor de twee. Op het eerste oog waren de twee een match made in heaven. Niet voor niets glundert Sander helemaal als hij Astrid voor het eerst ziet. Toch zijn er inmiddels wat scheurtjes ontstaan. Sterker nog, de twee hebben een time-out aangevraagd om buiten de camera’s even het één en ander op een rijtje te zetten.

Sander maakt zich grote zorgen. “Astrid en ik zijn al een tijdje samen natuurlijk. We hebben het gezellig, we hebben het leuk. Maar ik voel niet echt de vonk overslaan. Ik voel niet echt de kriebels in mijn buik. Ik weet niet hoe het verder zal lopen. Maar zoals het er nu naar uitziet, denk ik niet dat dat nog gaat komen. Het is even afwachten. Ik maak me er wel een beetje zorgen om. We moeten afwachten welke kant het opgaat”, aldus Sander. De experts vrezen ondertussen dat Sander en Astrid de diepgang mogelijk te lang hebben uitgesteld. In de komende weken wordt meer duidelijk.

Astrid en Sander gescheiden

Tijdens het keuzemoment komt het hoge woord er eindelijk uit. Astrid en Sander gooien hun trouwringen in het schaaltje. Die keuze lijkt vooral genomen te zijn door Sander. Astrid belde in de week voor het keuzemoment met Sander. “We waren aan het praten en toen zei hij ineens: ‘We gaan wel scheiden toch, zondag?’ Ik had iets van ‘huh?’ Hij zei: ‘Had je dat niet begrepen dan?’ Nee, ik had het niet begrepen. Ik weet wel dat hij had gezegd: ‘Ik voel het niet.’ Ik zei: Ik voel het ook niet. Ik had ook geen vlinders, konden we maar een pot vlinders kopen.” Astrid blijft dan ook zwaar teleurgesteld achter, want zij had het wel graag willen proberen. Sander hoopt dat Astrid wel vrienden wil blijven.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!