Love & Reality
Prince Charming Big Brother

Zien we deze Prince Charming-kandidaat binnenkort terug in Big Brother?

Het tweede seizoen van Prince Charming zit er inmiddels op. Het avontuur liep voor prins Chris anders dan gedacht. Hij hoopte de ware liefde te vinden, maar lijkt het te moeten doen met een goede vriendschap. Toch zien we sommige kandidaten uit Prince Charming later misschien wel nog terug in een ander programma. Lesley, één van de kandidaten die meedeed aan het meest recente seizoen van Prince Charming, staat wel open voor een andere realityshow.

Prince Charming meets Big Brother

Lesley kreeg bij In de Buurt de vraag of hij nog een keer meer zou doen aan Prince Charming. “Nee, ik denk het niet. Het is eigenlijk helemaal niet mijn ding, maar ik vond het wel erg leuk. Misschien zou ik wel aan een ander soort reality programma meedoen, maar niet om de liefde te vinden.”

Andere programma’s

Het is dan ook duidelijk dat Lesley wél openstaat voor andere programma’s. “Programma’s waar ik wel aan mee zou willen doen zijn bijvoorbeeld De Verraders, Big Brother of Expeditie Robinson. Zonder bed, eten en telefoon: dat lijkt me een hele mooie challenge. Ik denk dat je jezelf dan echt tegenkomt en pas echt gaat waarderen in welke luxe we leven.” Mogelijk zien we Lesley binnenkort dus wel terug in een ander realityprogramma.

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!